Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nelly.com, prachtig en modieus

Nelly.com, de webshop waar iedere vrouw helemaal warm van wordt. De webshop die de meest fashionable kleding heeft. De webshop die ook nog eens ontzettend betaalbare kleding heeft. De webshop met de meest prachtige, vrouwelijke bikini’s. Daar wordt iedere vrouw toch blij van? Waar we natuurlijk nog blijer van worden, is dat Nelly.com een super leuke actie heeft voor onderkleding en bikini’s!

 

 

Actie!

De actie voor onderkleding en bikini’s is één van de vele ontzettend mooie acties van Nelly.com. De webshop verkoopt onderkleding en bikini’s van Wonderland en Issue 1.3 Intimates nu voor een hele leuke prijs: de sets zijn in prijs verlaagd tot € 12,95 per set! De aanbiedingen lopen tot maandag 22 juli 2013 om 10.00 uur! Dus wees er snel bij en haal de mooiste bikini’s van Nelly.com binnen!

 

Paradijs voor modebewuste vrouw

Nelly.com is een prachtige webshop, een paradijsje voor modebewuste vrouwen. Het assortiment varieert van feestjurken tot jumpsuits tot haar- en huidverzorging. Ben jij nog niet helemaal klaar voor de zomer en kan er nog wel wat bij in jouw kast? Ga dan naar Nelly.com en koop daar de mooiste bikini’s voor de leukste prijs!

 

 

vrijdag 19 juli 2013
Esther
Nelly.com, bikini's, ondermode, vrouwelijk, modebewust