Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nederlandse vrouwen bikini verslaafd?

Allereerst willen we iedereen bedanken die de ‘’poll’’ op onze pagina ingevuld heeft! Wel 1500 vrouwen onder jullie hebben de ‘’poll’’ ingevuld en de resultaten zijn verbluffend! Uit het onderzoek van onze website blijkt dat de meerderheid van de vrouwen meer dan 5 bikini’s in haar kast heeft voor de komende zomer. Dat betekent dat je wel bijna elke dag van de week een andere bikini kunt dragen! 

 

 

Keuze uit een aantal bikini’s

Door de economische crisis lijkt het aantal kledingstukken dat gekocht wordt achteruit gegaan. Maar dit is totaal niet het geval voor bikini’s! Veel vrouwen vinden het belangrijk om te kunnen kiezen uit een aantal bikini’s, zodat ze de bikini kunnen dragen waar zij zich die dag goed bij voelen. Daarnaast zijn veel vrouwen ook goed bezig geweest met gezond eten, afvallen of sporten voor de zomer. Dan is een extra bikini kopen, om je geweldige figuur te ‘showen’, toch een echte beloning! 
 

Meeste vrouwen meer dan 5 bikini’s

Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat 35% van de vrouwen minimaal 5 bikini’s in de kast heeft liggen. Er zijn zelfs vrouwen die 12 of 14 bikini’s hebben, dan wordt het wel heel lastig kiezen welke bikini je aan gaat doen! Of je hebt de luxe door elke dag van je vakantie een andere bikini te kunnen dragen. Een minderheid van 20% heeft juist maar 1 bikini in de kast liggen, maar we hebben al gehoord dat de meeste vrouwen druk op zoek zijn naar een tweede! Verder heeft ongeveer 19% van de vrouwen 2 bikini’s, 15% 3 bikini’s, en 10% precies 4 bikini’s.
 

Bikinitrends voor de komende zomer

Deze zomer zijn er weer allerlei nieuwe trends wat betreft bikini’s. Bikini’s met heel opvallende kleuren, etnische prints, ruches of franjes zijn helemaal in de mode dit seizoen. Ook zijn bandeau bikini's en triangel bikini’s weer een ‘must-have item’. Doordat er ieder jaar zoveel variatie is in nieuwe soorten en kleuren bikini’s, kunnen vrouwen hun kleding kast steeds opnieuw uitbreiden. De meeste vrouwen onder ons willen natuurlijk wel met de mode meegaan! 
 
 
Vind jij het ook belangrijk om mee te gaan met de nieuwste trends? Heb jij ook veel (soorten) bikini’s? Wij zijn heel nieuwsgierig, dus laat het ons weten! 
 
donderdag 25 juni 2015
Lisa Wolf
Bikini, verslaafd, trends, veel keuze, kleuren, soorten, triangelbikini, bandeaubikini