Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nederlandse O'Neill model van 2012!

O'Neill kondigde aan op zoek te zijn naar een nieuw gezicht voor de collectie van 2012 om ondermeer de Superkini, het bikinitopje dat niet verschuift, te promoten.  De Nederlandse Tatjana Maul uit Den Haag is de grote winnares geworden op de One Way Runway in Ibiza.

 

 

Tot 15 mei konden geïnteresseerden zich aanmelden op de facebookpagina van O'Neill. Kandidates met de meeste stemmen, behaalden in ieder geval een finaleplaats, maar ook werden nog negen andere potentiële winnaars gekozen door een vakjury. De meisjes beschikten over diverse nationaliteiten als Amerika, Australië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en maar liefst twee meisjes uit Nederland. De vakjury bestond uit onder andere supermodel Elise Taylor en surfster Raine Jackson, naast iemand van O´Neill en Next Model Management.  

 

Het kan natuurlijk niet anders, of er moest ook bewezen worden dat de superkini doet waar hij voor staat: niet verschuiven, om gênante perikelen te voorkomen. De modellen moesten dan ook vanaf de One Way Runway (een vijf meter hoge catwalk) in zee springen. Het echte bewijs werd geleverd; er  werd een duikploeg ingezet om onderwater te vast te leggen dat de topjes van de modellen inderdaad op de juiste plek bleven zitten. Tatjana Maul werd geroemd door de jury vanwege haar natuurlijke schoonheid en model looks. Ook haar run op de catwalk en haar sprong werden door publiek en jury goed ontvangen.

 

Tatjana Maul is dus de grote winnares geworden en zal in 2012 het gezicht van O’Neill zijn en de Superkini promoten. Ook heeft zij een contract gewonnen van Next Model Management.

 

Zal Tatjana het volgende Nederlandse model zijn dat internationaal doorbreekt?

zaterdag 18 juni 2011
Claudia
Superkini, bikini, O'Neill