Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Musthaves voor op vakantie

De zomervakantie is voor sommigen al een tijdje bezig en misschien ben je al op vakantie geweest. Maar mocht je nog heerlijk op vakantie gaan, wij geven je een paar tips voor wat je mee moet nemen. Op vakantie gaan is namelijk heel relaxed en leuk, maar wees altijd voorbereid en neem de juiste dingen mee!

 

Ga je lekker op vakantie naar de Spaanse costa of de Franse kust? Of kies je toch liever voor het Italiaanse Gardameer of een feestvakantie op Chersonissos? Tijdens al die lekkere zonvakanties is het noodzakelijk om jezelf goed te beschermen tegen de zon. Neem daarom een goede factor zonnebrandcrème en een pet of hoed mee. Bescherm je ogen tegen de felle zon met een goede zonnebril en vergeet je brillenkoker niet; deze beschermt je bril tegen zand! Neem altijd 2 bikini's of zwembroeken mee, hiermee voorkom je dat je zonder komt te zitten!

 

 

Neem ook altijd voldoende T-shirts mee, als je verbrand bent is het altijd lekker om een t-shirt over je badmode te dragen. Een hippe strandtas is handig om een paar boeken, zonnebrandcrème, je zonnebril en een radio mee te nemen. Vergeet geen shawl of vestje voor de wat koelere avonden en neem ook stevige schoenen of slippers mee!

 

Heb jij je koffer al gepakt?

 

zaterdag 21 juli 2012
Claudia
vakantie, bikini, zwemshort