Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Musthaves voor een dagje aan het water


De vakantieplannen zijn gemaakt en je gaat gezellig met je gezin op vakantie naar de zon. De koffers zijn gepakt, maar je weet niet wat je voor de kinderen moet inpakken voor op het strand. Want als jij straks lekker op het strand ligt in je bikini of zwembroek, zijn de kinderen heerlijk aan het spelen in het zand of in het water. Maar wat neem je voor hun mee? Wij geven je een aantal tips!

 

                              

 
 
 
 

 

Opblaas dieren: Weet je wel? Die opblaasbare dieren die net zo groot zijn als je kind. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen. Je dochter wil graag een eenhoorn en je zoon een krokodil, dat kan want er is voor ieder wat wils. Hiermee kun je de kinderen de zee of het zwembad insturen en kun jij lekker op je handdoek liggen en bruin worden. 

 

 

 

Strandemmer set: Hiermee kunnen de kinderen gaten graven of een zandkasteel bouwen. Zo blijven ze lekker dicht bij de handdoek en kun je ze makkelijk in de gaten houden. Terwijl zij druk bezig zijn om een zandkasteel te bouwen, heb jij eindelijk tijd om te beginnen in dat ene boek waar je maar niet aan toe komt.

 

                    

 
 
 

 

Vlieger: Met een vlieger blijven je kinderen de hele dag zoet. Ze vinden het alleen al fantastisch hoe het eruit ziet; in de vorm van een dolfijn. Ze kunnen niet stoppen met kijken naar die dolfijn boven hen in de lucht. Hoe kan dat nou? Dolfijnen kunnen helemaal niet vliegen. Het is ook handig om ze voldoende te laten afwisselen zodat er geen ruzie ontstaat. Op deze manier blijven ze toch dicht bij je en kun jij genieten van een ‘rustige’ dag aan het strand.

 

Luchtbed: Een luchtbed is altijd goed. Kinderen kunnen het gebruiken om een bunker te maken, terwijl ze elkaar ‘aanvallen’ of verzinnen een ander avontuur. Ze hebben zulke grote fantasieën dat ze zich prima vermaken met alleen een luchtbed. Als ze klaar zijn rennen ze terug naar de handdoek en vertellen de wildste verhalen over wat ze meegemaakt hebben. Als zij het luchtbed niet meer gebruiken, kun jij hem pakken om lekker te dobberen in het water.

 

                    

 
 
 

 

Bal: Kinderen zijn gek op ballen. Ze kunnen er mee voetballen, overgooien of trefbal spelen. Kortom, er is dus genoeg vertier te beleven met een bal. Hierdoor kun jij lekker genieten van de rust of je speelt juist lekker met hun mee.

vrijdag 27 mei 2022
Lizz