Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Musthave: Ray-Ban

Gisteren reed ik op de snelweg, op weg naar huis. Het was in de namiddag dus het lekkere zonnetje waar ik de hele dag van heb mogen genieten was alweer aan het zakken. Half blind door het geknijp met mn ogen kwam ik thuis. Op dat moment wilde ik dat ik een zonnebril had. En niet zomaar een natuurlijk. Eentje die iedere vrouw (of man) geweldig staat. Eentje die tijdloos maar tegelijkertijd fashionable is (hoe dat kan, vraag het me niet). Ik heb het nu natuurlijk over een Ray-Ban.

 

rayban

 

Super Classy!

RayBan is niet zomaar een zonnebril, een Ray-Ban is en Ráy-Ban. Het montuur staat werkelijk iedereen. Het model is tijdloos maar enorm hip. Hoe Ray-Ban dat doet, I don't know, maar Ray-Ban doet het! Ist je trouwens dat het Aviater model in 1937 werd ontworpen voor Amerikaanse piloten? Dit model is nog steeds te koop in diverse varianten: super classy!

 

rayban1

 

Just what we need!

De naam Ray-Ban komt van de engelse termen "ray" (straal) en "bann" (verbannen). Letterlijk dus het verbannen van de stralen van de zon. Just what we need op een zonnige dag als gisteren en vandaag! Kies jouw favoriet. Welke vind jij het leukste?

 

 

PS. Je eigen gestylde Ray-Ban bril? Costumize je eigen unieke zonnebril!

woensdag 1 oktober 2014
Esther
Ray-Ban zonnebril, Aviator, pilotenbril, costumize