Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Musthave: balconette bikini

Koffer gepakt? Ticket geboekt? Of ben je alweer terug van vakantie? Misschien blijf je zelfs wel thuis. No worries, want het is hier héérlijk weer! En daar hoort natuurlijk een super bikini bij. Zo eentje waarvan iedereen omkijkt als je langsloopt. Een bikini waarbij je geen accessoires nodig hebt: de bikini zelf is fabulous. Heb jij je perfecte bikini al gevonden? Of ben je nog flink aan het zoeken? Als je een grote cupmaat hebt is het vaak niet handig een bandeaubikini te dragen. De oplossing: de balconette bikini.

 

 

Nu zul je wel denken: wat is dat nu weer? Een balconette bikini? Dit is een bikini die uitermate geschikt is voor dames met een grote cupmaat die toch ook wel eens een bandeaumodel willen dragen. De balconette bikini heeft beugels en extra versteviging aan de zijkanten door middel van baleintjes. Met deze bikini zie je er niet uit als een oud vrouwtje met een verkeerde BH, maar als een heerlijk hippe vrouw met een prachtig decolleté!

 

Bandjes tijdens het zwemmen en strapless tijdens het zonnen? De meeste balconette bikini’s komen met afneembare bandjes. Zo kan je variëren, en heb je geen last van witte strepen na het zonnen: pérfect! Wat vind jij van de balconette bikini’s? 

 

donderdag 31 juli 2014
Esther