Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Must have stranditems 2017

Waar denk je als eerste aan als je het woord zomervakantie hoort? Oké, als eerste denk je: ''arghhh, dat duurt nog zoooo lang!!''. Maar als tweede denk je vast aan een bikini of badpak. Niets belangrijkers dan toffe zwemkleding voor bij het zwembad of op het strand. Iets wat je zwemoutfit helemaal af maakt is fijne strandkleding waarmee je op het terras of aan de strandbar goed voor de dag kan komen. Laten wij nou supercoole strandshirts en broekjes voor je hebben verzameld!

 

must-have-stranditems-2017

Super veelzijdige strandshorts

De strandshort is niet alleen enorm stoer maar ook reuzehandig. Wil je even naar de bar of naar die leuke ijscoman die een eindje verderop staat, dan schiet je zo even die leuke strandbroek van je over je bikini aan. Bijna alle strandshorts zijn gemaakt van supersnel drogende stof, dus je zou ze ook over je bikini of badpak kunnen dragen om er mee gaan zwemmen. Soms geeft het broekje net een tikje meer zekerheid en voel je je er minder bloot in. Je kan dit soort broekjes zelfs met een mooi shirt dragen en er mee de stad in kunnen met warm weer. Super veelzijdig dus! 
 

   

Handige strandkaftans en sexy zomerjurkjes

Je gaat deze zomer de kaftans vaker zien dan ooit. Zowel met kraaltjes, streepjes, franjes, veel printjes, bruine en groene kleuren maar ook super vrolijke multicolour beach kaftans. Je schiet ze zo over je zwemkleren aan en zijn daardoor super handig voor op het strand. De strandjurkjes hebben dit jaar leuke bandjes, plooien en zijn vaak mooi getailleerd. Met al die trendy allover-prints is elk exemplaar uniek. Je ziet veel sexy spaghettibandjes en zwart en wit zie je in 2017 overal in terug, ook in de jurkjes dus.
 

   

 
Je bent echt helemaal klaar voor de zomer met deze items! Het is alleen nog maar een kwestie van wachten tot het eindelijk zover is...
woensdag 1 maart 2017
Roos
stranditem, strand, zomer, strand