Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Moroccanoil intense hydrating mask

Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor normaal tot dik, droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging. Moroccanoil Intense Hydrating Mask heeft een hoogwaardige formule die verrijkt is met arganolie. Hiernaast zorgt het masker ervoor dat de textuur, glans, elasticiteit en handelbaarheid van het haar sterk wordt verbeterd, waardoor het haar weer alles aan kan en het weer perfect in model te brengen is. Het haarmasker belooft heel erg veel maar kan zij dit ook allemaal nakomen? In dit artikel gaan wij kijken of dit haarmasker echt al haar geld waard is of dat het een overhyped product is. 

De Moroccanoil intense hydrating mask belooft het volgende:

  • Intensief voedende formule
  • Hydrateert
  • Conditioneert
  • Herstelt de elasticiteit

 

Breng een gulle hoeveelheid Moroccanoil Intense Hydrating Mask aan op haar dat gewassen en handdoekdroog is. Kam het haar vervolgens door om het masker gelijkmatig door het haar te verdelen en laat het 5 tot 7 minuten inwerken. Spoel het masker hierna uit met lauwwarm water. Gebruik Moroccanoil Intense Hydrating Mask 1 tot 2 keer per week voor een blijvend gezond resultaat. Het masker kun je minder vaak gebruiken naarmate de kwaliteit van het haar wordt verbeterd.

 

Het masker ruikt echt heerlijk! Het heeft een typische Moroccanoil geur. Voor de personen die vaker producten van dit merk gebruiken weten precies wat wij bedoelen. Het masker voelt fijn en dik aan en is gemakkelijk te verdelen door het haar. Als wij het hebben over de ‘zuinigheid’ ervan dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij gebruiken van ELK masker veel te veel maar dat vinden wij het heerlijk. Je kunt dus stellen dat geen enkel masker veilig is bij ons.

 

Niet op dieren getest

Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt. Wij begrepen dat er op sommige blogs verwarring was ontstaan over het testen op dieren. De producten van Moroccanoil ZIJN NIET op dieren getest.

 

Zodra wij het masker uit ons haar spoelen is ons haar echt zijdezacht en ruikt het heerlijk. Hoe vaker wij het masker gebruiken, hoe beter het resultaat. Op dagen dat ons haar echt goed moet zitten dan gebruiken wij eerst dit masker, föhen wij ons haar droog, en voegen wij als laatste nog de Moroccanoil treatment oil toe.

 

Om terug te komen op het lijstje van verwachtingen:

Intensief voedende formule; het haarmasker is absoluut heel erg voedend. Wij gebruiken het masker voor medium tot dik haar en zijn daar zeer tevreden over. Dit masker is echter veel te voedend voor personen met heel dun en fijn haar. Dan kun je beter het Moroccanoil weightless hydrating mask gebruiken.

 

Hydrateert; Door de voedende formule en de toevoeging van water hydrateert het zeer zeker ons haar. Wij moeten wel eerlijk bekennen dat bijna elke haarmasker dit doet.

 

Conditioneert; Het masker kan een vervanging zijn voor jouw conditioner. Wij vinden dat het masker nog een stapje verder gaat en dit haarmasker veel meer voed dan een conditioner.

 

Herstelt de elasticiteit; Tja lastig te zeggen of dit haarmasker nou echt de elasticiteit van ons haar herstelt. Wij denken dat dit echt zo’n kappersterm is. Het maakt ons haar zijdezacht en zorgt ervoor dat ons haar gevoed en gezond aanvoelt.

 

Dus onze conclusie: Haarmasker mee in je strandtas en je bent klaar voor de zomer. Wil je je haar extra beschermen tegen de zon? Draag dan een mooie zonnehoed zodat jouw haar extra mooi blijft.

 

donderdag 11 mei 2017
Jhemyla