Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mooie volle wimpers tijdens het zwemmen!

Wimpers zijn het lijstje rond je ogen. Mooie volle wimpers geven je een sexy uitstraling. Vaak gebruiken dames daarom mascara. Mascara is echt een musthave voor iedere vrouw. Je wilt er altijd, waar je ook bent, er goed en verzorgd uitzien. En natuurlijk, ook als je naar het strand of naar het zwembad gaat! En niets is lekkerder dan om in het water te springen en dan er nog tip top uitzien!!

 

 Daarom is het handig om nepwimpers te dragen. Vaak hebben mensen hier een negatief beeld bij en worden nepwimpers ook wel kunstwimpers genoemd. Kunstwimpers zijn erg handig en hoeven er helemaal niet nep uit te zien. Zolang je het op de juiste manier aanbrengt en de juiste kunstwimpers haalt, maken ze jouw ogen mooi voller. Dankzij de kunstwimpers kun je gewoon heerlijk zwemmen, even een lekker frisse duik nemen, en er desondanks nog hartstikke natuurlijk en beeldschoon er uit zien.

 

De belangrijkste tip is om je kunstwimpers aan te brengen met een laagje lijm. Hierdoor zit het extra stevig vast en blijven de kunstwimpers langer aan je oogleden vast zitten. Hieronder nog een handig filmpje met goede tips.

 

 

 

maandag 18 maart 2013
Lisa
kunstwimpers, nepwimpers, volle, mooie