Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mooie kleuren, prachtige prints!

Dit jaar worden we bijna doodgegooid door allerlei trends, modehypes en leuke fashionitems. Ook prints en kleuren komen we vaak tegen. Op de straat komen we ze overal tegen: broeken met te gave prints en alle kleuren van de regenboog. Blazers met de felste kleuren en de prachtigste grafische prints. Maar ook in het zwembad komen we ze tegen. Bikini’s met de leukste prints en de vrolijkste kleuren zijn er niet weg te slaan!

 

Een bandeaubikini met een schattige bloemenprint of juist een beugelbikini met een stoere grafische print, er is voor iedereen wel iets bij! Prints heb je dus in allerlei vormen. Je hebt grafische prints, bloemenprints, wereldse prints, etnische prints, dierenprints en zo is er nog een heel aantal te noemen.

 

 

Om tot een goede koop te komen heb ik een aantal tips voor je:

1.       Koop een bikini waar jij je fijn bij voelt. Een beugelbikini, bandeaubikini of triangelbikini, het maakt niet uit! Als je je prettig voelt met je aankoop dan zul je stralen op het strand!

2.       Koop kleuren die bij je huid passen. Hierdoor zal de bikini nog leuker staan!

3.       Koop een print die jij leuk vindt: hou je van stoer? Ga dan voor grafisch of een dierenprint. Hou je van schattig? Ga dan voor de lieve bloemenprints of de wereldse prints.

 

Wij zijn benieuwd welke prints jij het leukste vindt! Laat je het ons even weten? 

 

donderdag 25 april 2013
Esther
Prints, verschillende kleuren, stoer, schattig