Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mooi in je bikini met striae TIPS

Het beste is natuurlijk om gewoon trots te zijn op je striae. Daarmee bedoelen we die mooie tijgerstreepjes die veel vrouwen hebben op hun buik, heupen, dijbenen of billen. Veel vrouwen? Ja, inderdaad, je bent echt niet de enige. En ook mannen hebben ze. Laat het je alsjeblieft niet weerhouden om een mooie bikini te dragen, maar als je je toch wat onzeker voelt zijn er tal van oplossingen waardoor je tóch die bikini kan kopen die je op het oog hebt. Kijk maar mee!
 
mooi in je bikini met striae tips

Striae, wat is het en hoe kom ik er aan? 

Zwangerschapsstriemen zijn eigenlijk ook striae. Het zijn kleine scheurtjes in het onderhuidse bindweefsel. De huid is zo plotseling opgerekt geweest dat dit bindweefsel niet meer kon meerekken en daardoor scheurt het. Dit zie je dus in de vorm van rode striemen en het zijn eigenlijk een soort van littekens. Als tiener kan je plotseling zo snel groeien dat je er ook striae van kunt krijgen en ook mensen met overgewicht krijgen vaak last van striae. Of wat dacht je van sporters die plotseling veel spiermassa kweken.

Hoe kom ik van die strepen op buik en benen af?

Van striae kom je nooit meer af maar de striemen / strepen worden met de jaren wel minder opvallend. Een aantal tips om ze minder zichtbaar te laten zijn kan je terug vinden op het internet. Als je lekker bruin kleurt van de zon zullen ze minder opvallen. Dit zelfde resultaat kan je ook bereiken door zelfbruiners of ga eens (met mate) onder de zonnebank.
 
mooi in je bikini met striae tips

Striae en zwemkleding

Het beste kan je een badpak of bikini kopen die jij mooi vindt waarbij je een leuke bijpassende tuniek kunt uitkiezen als je bijvoorbeeld je striae wilt verbergen als je uit het water komt. De ideale oplossing is natuurlijk de tankini. Een bikini met een bovenstukje dat je buik verbergt, maar die je niet perse je hele buik hoeft te laten bedekken als je lekker bruin wilt worden. Een bijpassend broekje met pijpjes of een pareo is perfect als je streepjes op je dijbenen hebt. Zo ziet niemand iets en loop je er toch heel trendy bij. Zelfs vrouwen en meisjes zonder striae dragen dit omdat het gewoon heel mooi is!

Vind je droombikini  en straal!

Scroll eens lekker door onderstaande artikelen die we speciaal voor jou bij elkaar zochten. Waarschijnlijk kom je op allerlei leuke ideetjes en misschien vind je wel jou droom bikini voor deze zomer! Bedenk dat niemand op jou buik of billen let, maar voel je je prettiger als je iets bedekkends draagt dan moet je dat gewoon lekker doen. Want als jij je er goed bij voelt dan zal je stralen, en daar doen we het allemaal voor!
 
 
 
 
woensdag 18 januari 2017
Roos
striae, bikini, tips