Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Monokini, mono jij wel of mono jij niet?

De monokini is een apart zwemkleding item. Het is een soort bikini, alleen is het één geheel. Het bikinitopje en –broekje zitten aan elkaar vast door een stukje stof. Je zou ook kunnen zeggen dat het een badpak is met een leuke uitsnede, alleen slaat dan de naam monokini nergens meer op.

 

De bikini is nog steeds het meest populair als zwemkleding, maar de monokini is in aantocht! De monokini is nog niet in veel verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar, maar ik denk dat dit niet lang meer gaat duren.

Een monokini lijkt dus veel op een bikini, maar dit is niet altijd het geval. Soms heeft het meer de uitstraling van een badpak. Het leuke is dat de monokini’s allemaal anders zijn. Bij de één lopen de bandjes over de schouder, bij de ander komen de bandjes in de nek samen en weer een ander model heeft maar één bandje.

 

Een monokini is voor iedereen geschikt! Draagt u het liefst een badpak, maar betreurt u het dat uw buik en rug niet verkleuren door de zon? Dan is de monokini echt iets voor u. Voor iedereen die de bikini het mooist vindt, maar die omhoog vliegende topjes niet kunnen waarderen, is de monokini ook ideaal. Maar de monokini is er ook voor iedereen die de bikini zat is of de monokini gewoon mooi vindt!

 

maandag 13 juni 2011
Bertine
Monokini