Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Modeaccessoires maken je outfit af!

Modeaccessoires voor op het strand.. of voor in het zwembad! Heeft u al meegedaan met onze actie: ‘Win unieke zwembadplekken op het strandfestival ZAND’? Je kunt op dit strandfestival dertig minuten lang ronddobberen in het zwembad tijdens verschillende optredens die plaatsvinden op het podium! Dus mocht je bijna flauw vallen van Guus Meeuwis en voor de wat jongere dames van Nielson? Neem dan gauw een duikje in het heerlijke zwembad bij het hoofdpodium! Daarbij krijg je samen met je vriend(in) een lekkere cocktail aangeboden en kun jij van dichtbij genieten van jouw favoriete artiesten!


Als jouw favoriete zanger(es) of band optreedt, wil jij er natuurlijk wel super mooi bijlopen! En weet je wat ze zeggen? Accessoires maken de outfit af. Je kunt, en vooral erg gemakkelijk bij festivals, gewoon een simpele korte broek aantrekken met een hempje, maar dit is eigenlijk wel een beetje saai. Maar met een grote strandhoed op, chique zonnebril, elegante slippers en prachtige kettingen en armbanden laat jij zien wie jij bent en waar jij voor staat. Zoals een bekende spreuk luidt: ,,Style is a way to say who you are without having to speak’’ (Rachel Zoe).


 

Voor de echte fashionista’s onder ons is het natuurlijk het allerleukst als alles gematcht is. Je hoeft niet over de top alle accessoires te dragen. Het is ook leuk om alleen een hempje te kiezen met een leuke ketting, of een bikini met een prachtige strandhoed. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, maar ook vrolijk en heerlijk zomers!


Ik draag zelf altijd armbanden en oorbellen. Welke modeaccessoires passen het beste bij jou? Of, welke accessoire wil jij wel eens proberen om jezelf eens uitdagen? Dare to wear! Wij zijn erg benieuwd welke modeaccessoire jij kiest. Laat jij het ons weten op onze Facebook pagina?


maandag 3 juni 2013
Lisa
strandfestival zand, strand, strandfestival, zand, festival, bikini