Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mixen en matchen

Deze zomer kan er echt van alles op het gebied van zwemkleding. Zelfs de gewaagde mix en matchtrend is weer helemaal van nu. Mix die leuke print top met dat effen broekje of andersom. Of denk geheel out of the box en mix twee te gekke prints met elkaar voor een gedurfde look. Wees creatief en speel met verschillende prints, kleuren en materialen voor een geheel nieuwe stijl. Zo paradeer je deze zomer in jouw eigen unieke setje over het strand of aan het zwembad.  

Mogelijkheden  

Tegenwoordig worden het bikinibroekje en –topje steeds vaker los van elkaar verkocht in kledingwinkels en via webshops. Zo stel je gemakkelijk een bikini naar eigen smaak samen en kun je eindeloos mixen en matchen. Vind je het bovenstukje helemaal te gek maar bevalt het broekje je niet? Kies gewoon uit de vele andere mogelijkheden. Ook zoek je gemakkelijk een andere maat broekje of topje uit. Niet elke vrouw heeft dezelfde kledingmaat zowel onder als boven. Een uitkomst voor elk figuur! 

Geld besparen

Ben je uitgekeken op je oude bikini’s maar heb je geen geld voor een splinternieuwe set? Duik eens in je kast en mix en match je oude zwemkleding tot een aantal nieuwe bikinisetjes. Scheelt niet alleen in de portemonnee maar zorgt er ook voor dat je nog geen afscheid hoeft te nemen van je oude bikini’s.  
 

Mix in stijl

Niet elke combinatie zal een doorslaand succes zijn. Zorg er in eerste instantie voor dat je zwemkleding uitzoekt dat bij je figuur past. Kies de juiste maten. Niets is zo onflatteus als een lubberige bikini waar je figuur totaal niet in uitkomt of juist een te kleine bikini waar weer te veel uitkomt. Let er ook op dat je niet te veel doorslaat met mixen en matchen. Dus geen prints en kleuren die wel heel erg vloeken, of teveel uiteenlopende stijlen. Een ieniemienie topje met een hoge jaren 50 slip is geen succes. 
 
 
 
Bron afbeelding: bathroomav2.com
 
woensdag 25 juli 2012
Mirjam
bikini, mix en match, trend