Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mix & Match with the family!

We kennen het allemaal wel. We willen lekker met het gezin op vakantie en je kinderen moeten een beetje herkenbaar zijn in de menigte. Zo herkenbaar dat vreemden je verdwaalde kind zo weer linea recta naar jou, de ouders, kunnen terugbrengen. Maar hoe doen we dat toch? Velen zijn bang om kinderen matchend aan te kleden. Want geef toe, het kan heel snel fout gaan. Met matchende gezinskleding bedoelen we dan ook niet vier kloontjes maar echt matchend. Daarom krijgen jullie bij deze dé handleiding (met enkele suggesties!) aangereikt om deze struggle voor eens en altijd goed aan te pakken. Matchende zwem- en strandkleding voor het hele gezin; papa, mama en kids! 

 

Mix & Match with the family!

Do's & Don'ts

Tip 1: Kleed je partner en je kinderen vooral niet precies hetzelfde aan. Combineren met dezelfde kleuren is prima, maar we willen niet de papa van de oudste zoon niet meer kunnen onderscheiden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor mama en de dochters. 

Tip 2: Gebruik twee, maximaal drie, verschillende kleuren in je outfit(s). Zo heb je een beetje afwisseling en ey, het staat ook gewoon veel modieuzer. Combineer bijvoorbeeld denim met een vrolijke zomerse kleur; geel. Het maakt het aankleden van de gezinsleden ook meteen een stuk makkelijker. Papa doet bijvoorbeeld een gele blouse aan met een denim short, mama een spijkerjurk, dochter een geel jurkje en zoon een geel shirt met spijkerbroekje. Perfect! 

Tip 3: Maar pas op; gebruik niet te veel verschillende tinten van een kleur in jullie matchende outfits. Dit kan je hele flow weer in de war schoppen. Hetzelfde geldt voor prints. Be aware. 

Tip 4: Speel met accessoires. Deze vergeten we makkelijk maar zijn heel belangrijk. Denk aan zonnebrillen, hoedjes, slippers, handdoeken, enzovoort. 

Tip 5: Draag iets comfortabels. Niks creëert een mooiere uitstraling dan een outfit waar je je fijn in voelt. Laat staan vier of zelfs meer matchende outfits! Dat is pas een uitstraling om jaloers op te worden.

 

Zo, met deze tips kunnen jullie weer even vooruit. En als het toch nog allemaal een beetje moeilijk is, bestaan er ook nog de polsbandjes waar je je telefoonnummer op kunt schrijven. Maar denk erom, matchende gezinskleding blijft daarnaast een echt fashion statement!

 

vrijdag 9 juni 2017
Lisa
Mix & Match, family, badmode