Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mix & Match bikini

Mix & match lijkt gemakkelijk, want zo kunt u verschillende bikini’s combineren. Misschien heeft u nog wel een bikinitopje in de kast liggen, maar is het broekje echt versleten. Een los bikinibroekje kopen is dan een goede en goedkope oplossing. Maar zijn er ook regels met betrekking tot het combineren?

 

 

 

Do’s:

  • Als u een zwemkledingstuk met een print heeft, is het moeilijk om dezelfde print erbij te vinden. Kijk welke kleuren in de print zitten en koop een los zwemkledingstuk die één van die kleuren bezit.
  • Colorblocking is de laatste trend. U gaat dan ook helemaal met de mode mee indien uw bikinitopje een andere kleur heeft dan uw bikinibroekje. Deze kleuren hoeven ook helemaal niet bij elkaar te passen.
  • Kleurverloop is ook een goede keuze op zwemkledinggebied. Combineer kleuren die dicht bij elkaar liggen, zoals roze met paars en geel met oranje.
  • Combineer de kleuren rood, blauw en wit met elkaar voor een stoere marinelook.
  • Voor een veilige keus, kies zwart. Deze kleur past overal bij.

 

Don’ts:

  • Mix geen printje met een ander printje, dit maakt het te opvallend en zorgt voor een niet samenhangend geheel.
  • Maak geen combinatie met kleuren die op elkaar lijken, maar toch net iets anders zijn. Het zal goed te zien zijn dat u zelf een combinatie hebt gemaakt. Ook bij zwart moet hier op gelet worden, tussen zwart en zwart zit ook een verschil.

 

Naast dat het een goedkope en leuke oplossing is, kan het ook handig zijn om de bikinitop en –broek in verschillende maten te kopen. Ziet u een leuke bikinitop hangen, maar is er geen bijpassend broekje meer in uw maat? Geen probleem, u weet nu hoe u het op kunt lossen!

 
 
woensdag 8 juni 2011
Bertine
Bikini Mix & Match