Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Miss Dior Eau de parfum

 

Nu de zomer weer (helaas) voorbij is. De bikini's en zomerkleren weer de kast in gaan, is het tijd voor de herst. Helaas moeten we ook weer onze geliefde zomerse geuren opbergen. Om de pijn te verzachten hebben wij een heerlijke geur uitgekozen om te reviewen: Miss Dior Eau de parfum

 

Mandarijn uit Sicilië, bloedsinaasappel en bergamot vormen samen een aanzet waarvan u langdurig plezier heeft. Het vrouwelijke bloemenhart klopt op het ritme van de jasmijnabsolu van Indische en Egyptische afkomst gecombineerd met essence van Damascenaroos en absolu van Tunesische sinaasappelen.  De aanwezigheid van de moderne en nobele essence van Indonesische patchoeli geeft het geheel een hedendaags raffinement.  De houttoetsen in de basis, gestructureerd door Indische sandel en vetiver, vormen samen een warm en sensueel akkoord.

 

 

De verpakking is echt een parel om te zien vinden wij. Vrolijker en mooier kan bijna niet. Het is een prachtig item om op je nachtkastje of kaptafel neer te zetten. Het strikje maakt het flesje uitzonderlijk klassiek en ook de vorm heeft zo haar charme. Alleen van de verpakking worden wij al dolgelukkig zoals je merkt.

 

De geur is nog positiever dan de verpakking is onze mening. De geur is wat zwaarder dan een zomergeur zoals we nu nog gewend zijn. Het past perfect bij de herst en zeker ook bij de winter. De geur blijft lang hangen en lijkt een beetje op Chanel Coco MademoiselleMiss Dior is chique, sexy en super vrouwelijk.

 

 

De geur is niet goedkoop maar zeker al haar geld waard. De geur is 'duidelijk' aanwezig en blijft ook lang hangen. Een spuitje is al meer dan genoeg. Natuurlijk is het niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar bijvoorbeeld ook leuk voor moederdag etc. Wij zijn in ieder geval fan en hopen dat je dankzij deze geur de zomergeuren met een gerust hart in de kast kunt zetten. 

 

Te koop bij: Alle luxe parfumerien zoals een ICI Paris, Douglas en MOOI. 

PRIJS: 30 ml €61,65

 

 

 

woensdag 2 september 2015
Jhemyla
Miss Dior Eau de parfum