Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De mooiste zwangerschapskleding - tips!

Ook wanneer je in verwachting bent wil je stralen op het strand of bij het zwembad. Het vinden van comfortabele, passende positie zwemkleding brengt wat uitdagingen met zich mee. Met deze tips vind jij eenvoudig die bikini of badpak die helemaal bij jou en je zwangerschap past.

Badpak, tankini of bikini?

Natuurlijk is het eerst belangrijk om te bedenken of je liever een badpak of bikini draagt. Een badpak is over het algemeen comfortabeler, waar een bikini meer ‘ademt’. Probeer voor jezelf op een rijtje te zetten wat jij belangrijk vindt. Moet je zwemkleding goed blijven zitten bij een stevige duik? Of vind je het belangrijk dat er geen strakke stof om je buik zit? De keuze is voor iedereen persoonlijk. Een andere optie is natuurlijk de tankini! De tankini is een bikini met een soort ‘hemd’ als bovenstuk. De bedekking van een badpak, maar de flexibiliteit van een bikini! Bekijk hieronder een greep uit onze collectie.

 

 
 

Ga voor een kekke print of juist mooi effen!

 

Nadat je keuze is gevallen op een badpak, tankini of bikini is het tijd voor de stof. Wil je een mooie print of juist een effen kleur?  Laat je inspireren op onze positie zwemkleding pagina of bekijk onze toppers hieronder.

 

 

Comfort gaat voor

Als je zwanger bent is comfort belangrijk. Ga daarom altijd voor zwemkleding die lekker zit en waar jij je prettig in voelt. Extra ondersteuning voor je borsten? Kies dan voor een haltertop. Liever geen strakke stof over je buik? Kies dan voor een bikini met een comfortabele fit. Voor een lange strandwandeling is een tuniek zeer geschikt. Bekijk bijvoorbeeld deze prachtige tuniek met trompetmouwen hieronder! Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat jij lekker kan genieten aan het strand of zwembad tijdens deze mooie periode.

 

 
 
 

 

 

 

 

dinsdag 21 januari 2020
Webba
zwangerschapskleding, positie zwemkleding