Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Merk van de maand: TC WOW

TC WOW kennen we natuurlijk allemaal van het ex-topmodel Daphne Deckers, die drie jaar geleden haar eerste lingeriecollectie samenstelde voor het toen nog nieuwe merk TC World of Women. “Een decolleté is als een sierraad en die moet je zo goed mogelijk omlijsten!” zijn de legendarische woorden van Daphne. Helemaal terecht uiteraard: het decolleté mag gezien worden, ook zomers op het strand! De nieuwe TC WOW Beach collectie bestaat uit prachtige kleuren in mooie dessins. Vrouwelijkheid, elegantie en stijl staan centraal in de collectie, ook weer voor het zomerseizoen van 2014. Omdat TC WOW het merk van de maand april is, mogen we twee bikini’s weggeven, één voor jou en één voor je beste vriendin! En nee...... dit is echt geen 1 april grap.

 

TC WOW beach 2014

De beach collectie voor zomer 2014 van TC WOW is binnen! Geïnspireerd op het “Nomadism”, een trend met vervaagde kleuren, etnische invloeden , woestijntinten, maar ook saffraan en steenrood.  De collectie kun je mixen en matchen zodat je jouw favoriete beach look kunt creëren! Van zachte uni’s tot kleurrijke batik prints. De collectie is verfraaid met accessoires van franjes en veertjes. Een op en top zomers resultaat dus! De WOW Beach collectie biedt voor elk figuur een passende beachset. In bovenstukken is er een ruime keuze, bestaande uit: een halter padded bikini top, padded bikini top zonder beugel, multiway padded bikini top maar ook een tankinitop. De bikini’s en slips zijn in verschillende zachte matte uni kleuren en prints verkrijgbaar, in een wat hogere variant met omslag maar ook in een vrouwelijk, wat lager uitgesneden variant. Om je beachlook helemaal af te maken biedt wow ook een bijpassende maxi dress in een vrolijke ikat print met langs de hals speelse franjes. Leuk om over je WOW bikini te dragen als je over de boulevard loopt!  

 

 

 

Win een TC WOW bikini

Zwemkleding.nl mag van TC WOW twee bikini’s weggeven. Het enige dat wij willen weten is: welke mix & match bikini vind jij het mooist en aan wie van je vriendinnen gun je de tweede? Ga dus snel naar Facebook, laat ons weten welke bikini je het mooist vindt en tag je vriendin die zeker een prachtige bikini van TC WOW verdient! Op donderdag 17 april zal de winnaar hier bekend worden gemaakt.

 

dinsdag 1 april 2014
Claudia
TC WOW