Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Merk van de maand: Maaji

Deze maand is het merk Maaji het merk van de maand! En dat is natuurlijk helemaal niet zo gek! De badmode van het merk Maaji is speciaal gemaakt voor de jonge en onafhankelijke vrouw die het niet erg vindt om heerlijk in de spotlights te staan! De badmode van het merk Maaji is erg exclusief en heeft bijzondere toevoegingen, zoals prachtige kleuren en opvallende details.
 

Win een bikini naar keus!

Vandaag de dag zijn vrouwen natuurlijk onafhankelijker dan ooit. Want: Who run the world? GIRLS! En met deze kreet willen we tegelijk een leuk cadeau geven aan de onafhankelijke en elegante dames: wij mogen namelijk van webshop BikiniLounge, die uiteraard de collectie van Maaji verkoopt, een bikini naar keuze weggeven van het merk Maaji! Het enige wat jij hoeft te doen is op onze Facebookpagina aan te geven in welke bikini van het merk Maaji wel ziet rond paraderen op het strand. En wie weet word jij de gelukkige van jouw eigen gekozen Maaji bikini!
 
 
Ben jij ook zo dol op dit merk? Grijp dan je kans en probeer een prachtige bikini van het merk Maaji in huis te halen. We zijn ontzettend benieuwd welke bikini jij graag wilt hebben en wie weet ben jij wel de gelukkige!
 
 
zondag 15 maart 2015
Lisa
Maaji, badmode, merk van de maand, details, kleuren, toevoegingen