Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Merk van de maand: Lascana

Lascana is een prachtig merk die vooral de schoonheid van de vrouw goed weergeeft. Het Duitse merk verleid je in de wereld van schoonheid, sensualiteit en passie. Het dragen van lingerie en badkleding van Lascana is een weergave van je persoonlijkheid en zorgt ervoor dat je er stralend uit zult zien. Perfect voor een prachtige strandwandeling na een leuk dagje strand. 
 

lascana

Badmode 

De badmode van Lascana altijd met de laatste trends mee. Dat is één van de redenen dat dit merk steeds vaker gedragen wordt door fashionista’s. Zo vind je de huidige collectie veel badmode met bloemenprints, stoere dierenprints, lieflijke ruitjes en gestreepte of gestippelde prints. Bij Lascana vind je dus de perfecte outfit om mee te paraderen op het strand of langs het zwembad. En ook in de winter is dit merk goed verkrijgbaar. Wie weet ga je wel heerlijk op vakantie naar het buitenland. Dan misstaat een prachtige bikini jou zeker niet! 

Assortiment 

Het assortiment van Lascana is erg breed. Zo kun je bij dit merk terecht voor bikini’s, badpakken en tankini’s. Maar ook voor strandjurkjes en zomerse jurkjes ben je bij dit merk bij het juiste adres. Dus zoek je iets verleidelijk, uitdagend en elegant tegelijk, dan is Lascana de perfecte merk voor jouw wensen. Lascana it’s definitely a woman’s world!

 

woensdag 9 oktober 2013
Lisa