Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Merk van de maand: Esprit

Esprit is een internationaal merk dat zich richt op mode. Esprit is bedacht door Susie en Doug Tompkins. Esprit betekent in het Frans ‘geest’. Esprit is een zeer succesvol modebedrijf dat wereldwijd vertegenwoordigd is. Het brengt stijl en kwaliteit in het leven sinds het jaar 1968.

Assortiment

Esprit is niet meer weg te denken uit deze mode industrie. Het merk richt zich op het gehele gezin. Dit merk heeft een groot assortiment en verkoopt naast kleding trendy bijpassende accessoires zoals schoenen, riemen en tassen. Esprit verkoopt ook mooie woonaccessoires. Esprit staat voor een ongedwongen stijl, authentiek en zorgeloos wonen. De kleding van dit merk is stijlvol en uniek voor elke gelegenheid, ook casual kleding om je heerlijk te kunnen ontspannen.


Esprit werkt met verschillende topmodellen. Hierdoor probeert Esprit klanten te inspireren om de schoonheid van een natuurlijke, ontspannen stijl te laten ontdekken.
 

esprit_collectie_2013

Badmode

Natuurlijk verkoopt Esprit ook prachtige badmode. Prachtige badpakken, zonder bandjes met een elegant witte rand aan de bovenkant of een bandje aan één schouder, hippe bikini’s met vrolijke kleuren en mooie motiefjes, stoere zwembroeken voor de heren en handige zonnebrillen, slippers en badjassen!

Mode voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten verkoopt Esprit leuke badmode en kleding! In deze zomercollectie vind je veel felle, vrolijke kleuren met hele mooie motieven. Zo heb je hele schattige jurkjes met gekleurde stippen voor de meisjes en voor de jongens stoere korte broeken met geblokte prints. Deze motiefjes vind je ook terug in de badkleding voor de meisjes en voor de heren. En wie wil er nou niet kleding dragen met vrolijke en felle kleurtjes en rondlopen met leuke motiefjes in het zwembad?

dinsdag 28 mei 2013
Claudia
Esprit, mode, stijl, kwaliteit, authentiek, wonen, ontspannen, badmode, kinderen