Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mega easy headwrap tutorial

Je ziet ze wel vaker voorbij komen, vrouwen met zo’n prachtige headwrap. Hoe doen ze dat toch? Je kan ze dragen bij een mooie jurk op een zwoele zomeravond, maar ze zijn ook ideaal als je uit het zwembad komt en je haar is nog nat en het wil nergens naar zitten. Ze staan supercool bij een bikini namelijk. En als je dan weer iemand ziet lopen met zo’n trendy headwrap heb je weer spijt dat je jezelf nog steeds niet die behendigheid hebt aangeleerd.
 
Mega easy headwrap tutorial

Omslagdoek wordt stylish headwrap

Vaak heb je zo’n luchtige omslagdoek die als pareo / sarong / strandlaken kan dienen al bij je als je een dagje gaat zonnen, omdat het zo handig kan zijn voor van alles en nog wat (ja, wij vrouwen denken ook óveral aan!). Een multifunctionele doek die zo makkelijk droogt in de wind en die je kan kopen in de meest exotische stijlen en de meest fleurige kleuren en nog mooier als het dan ook nog perfect matcht met je bikini natuurlijk! Deze kan je supermakkelijk omtoveren tot de meest exotische en stylish headwrap van het strand! Hoe? Dat gaan we je leren!

Een headwrap maken is niet moeilijk

Oké, het ziet er mega-ingewikkeld uit, vind je ook niet? Maar dat valt dus heeeeel erg mee! En dat showen we je met liefde in deze headwrap tutorial. En hoe kan dit makkelijker dan middels een filmpje die nauwelijks uitleg nodig heeft? Leg je favo doek maar alvast klaar, dan gaan we zo beginnen!

Je haar voorbereiden

Zorg er in ieder geval voor dat je haar zo plat mogelijk op je hoofd zit. Dat maakt het allemaal wat makkelijk en krijg je niet van die rare ondefinieerbare bulten onder dat doek hihi. Vlecht je haar in bijvoorbeeld, of maak een laag knotje in je haar. 

Welk doek ga je gebruiken?

Het ligt aan de vorm en het formaat van je doek wat je ermee kunt doen. Een vierkant doek is de meest makkelijke in gebruik, waarvan je ook heel easy een driehoek kunt maken. Met een rechthoekige doek heb je meer stof waarmee je meer styling mogelijkheden hebt. Je kan er grote knotten mee maken, strikken en betoverende turbans. Maare..het vergt dan wel wat meer oefening natuurlijk! Heb je een driehoekig doek dan heb je wel wat minder mogelijkheden, maar is wel makkelijker in gebruik door de twee punten.

Aan de slag!

Nu je dit weet kunnen we eindelijk écht aan de slag! Pak je doek en laat je door onderstaand filmpje inspireren en verrassen. Over een paar minuten kan jij dit dus ook!
 
 
Pssst..we hebben bij zwemkleding.nl ook waanzinnig mooie pareo’s die je zou kunnen omtoveren tot een headwrap. Je kunt ze perfect mix & matchen met je bikini of je badpak! Ga snel kijken zou ik zeggen of scroll naar onderen voor een heleboel leuke suggesties!
 
woensdag 14 september 2016
Roos
headwrap, tutorial, pareo