Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Marlies Dekkers nieuw op Zwemkleding.nl

Wij van Zwemkleding.nl zijn weer een webshop rijker! Vanaf nu kan je bij ons ook de prachtige zwemkleding van Marlies Dekkers shoppen, en hier zijn wij enorm blij mee!
 
Vrijwel iedereen kent de prachtige lingerie van Marlies Dekkers wel, maar wat niet iedereen weet, is dat zij ook een geweldige badmode lijn heeft! Marlies Dekkers staat bekend om haar stijlvolle collecties met de mooiste bikini’s en badpakken, maar ook kaftans en pareo’s. 
 
 
Het hoofddoel van Marlies Dekkers is vrouwen meer zelfvertrouwen geven. Dit doet ze door haar collecties volledig vanuit haar eigen visie te ontwerpen. Door al haar lingerie en badkleding zo persoonlijk te benaderen is ze zowel in Nederland als in het buitenland ongelooflijk succesvol. Haar collecties worden gezien als ‘trendsettend, innovatief en baanbrekend’. Wat wil je nu nog meer?
 
 
De badmode collecties van Marlies Dekkers zijn erg veelzijdig. Voor elke gelegenheid zit er een geschikte zwemoutfit tussen. Ook vrouwen met een grotere cupmaat zijn hier ook aan het goede adres, de tops zijn namelijk voorzien van extra steun en comfort. Hier zien we weer het belangrijkste doel van Marlies Dekkers terug, namelijk een zelfvertrouwen boost voor iedere vrouw! Iedere vrouw moet zich fijn en mooi voelen in haar badkleding, ongeacht haar lichaam. Marlies Dekkers slaagt er voor een heel groot deel in dit waar te maken!
 
 
Verder is de badkleding altijd van de beste kwaliteit. Een aankoop bij Marlies Dekkers is dus altijd een goede keuze! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw of er iets tussen zit voor jou!
 
maandag 21 december 2015
Jinke