Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nieuw op Zwemkleding.nl: Marks & Spencer

Marks & Spencer is een warenhuis dat voor het eerst ontstond in het Verenigd Koninkrijk. M&S verkoopt hoogwaardige producten tegen een goede prijs. Het warenhuis heeft een heel breed aanbod. M&S verkoopt van aantrekkelijk geprijsde kleding tot woonartikelen en levensmiddelen.

 

Mode

De kleding van Marks & Spencer is heel modieus en stijlvol. Het is eigentijdse mode van hoge kwaliteit. De kleding is volledig geïnspireerd op de modestad van Europa: Londen en de Britse invloeden zijn dan ook duidelijk zichtbaar in de kleding. Op het gebied van kleding is het warenhuis in het Verenigd Koninkrijk de ware marktleider en dat zegt natuurlijk wel iets over Marks & Spencer.

 

 

Badmode

Het warenhuis heeft naast de ontzettend uitgebreide en variërende collecties kleding ook een prachtige gevarieerde badmodecollectie. De keten heeft verschillende campagnes, gericht op verschillende stijlen. Ben je van de klassiekers? Dan kan je je hart ophalen aan de prachtige black & white campagne. Hou je meer van leuke kleurtjes? Dan is de schattige Candy Sweet campagne echt wat voor jou. M&S heeft voor ieder wat wils dus!

 

Webshop

De webshop is ideaal voor ons Nederlanders: Nederlandse maten, gewoon betalen met iDeal, geen gekkigheid of verassingen, want daar houden wij nuchtere Nederlanders niet van! Perfecte kleding, perfecte prijs, perfecte webshop: wat wil je nog meer? Oh ja, korting........ daar houden we wel van. Nu 20% extra korting op alle sale producten en 15% korting op veel babymode tijdens de midseason Sale, aanbieding is geldig tot en met zondag 19 mei. 

 

donderdag 16 mei 2013
Claudia
Marks & Spencer, Stijlvol, Chique, warenhuis, mode, badmode