Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Mannelijk roze: de roze zwemshort

De Nederlandse man schijnt erg feminien te zijn. Dat is te zien aan dat ze makkelijker hun emoties kunnen en durven uiten (huilen als Nederland verliest bij de WK-finale) en zo is er nog een aantal zaken die Nederlandse mannen ‘vrouwelijker’ maken. Persoonlijk ben ik het hier niet mee eens: waarom zou huilen een man minder mannelijk maken? Waarom zou het dragen van een roze zwemshort een man minder mannelijk maken? Gevoel voor stijl is toch juist enorm sexy?!

 

De roze kleding voor mannen is sinds een aantal jaar steeds meer geïntegreerd in de Nederlandse samenleving. Maar dan wel een roze t-shirt met v-hals gecombineerd met een ruige spijkerbroek om het een beetje te compenseren. Een roze zwemshort gaat vaak al net iets te ver.  

 

 

Maar waarom zou je niet enorm mannelijk en sexy kunnen zijn in je roze zwembroek? Vrouwen voelen zich juist aangetrokken tot mannen die én gevoel voor stijl hebben én lef hebben! En met een roze zwemshort laat je deze dingen juist zien: Je hebt enorm veel gevoel voor stijl en als je een roze zwemshort aantrekt moet je ook wel een beetje lef hebben!

 

Dus mannen met lef: laat het zien en trek een prachtige roze zwemshort aan! Let maar op: alle (vrouwelijke) ogen zullen op jou gericht zijn. Waar wacht je nog op? 

 

zaterdag 13 april 2013
Esther
Roze zwemshort, mannelijk