Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Maandenlang haarvrije huid met de Philips Lumea

Wil je er een beetje appetijtelijk uitzien in je bikini, dan ontkom je er niet aan: dat eeuwig en altijd terugkerende scheerklusje om je bikinilijn, benen en oksels er weer fris uit te laten zien. Je kent het wel..welke methode je ook kiest, die vervelende haartjes komen altijd weer té snel terug en ben je weer de (ahum) trotse eigenares van schurende stoppelbenen. Dus wat doe je dan, je bewapend je weer met nieuwe scheermesjes en scheerschuim en de hele riedel begint weer overnieuw. Het kost je klauwen met geld en je wordt er moedeloos van, omdat er nooit een einde aan lijkt te komen.

Maandenlang haarvrije huid met de Philips Lumea

Een pijnloos en effectief lichtontharingsapparaat

Totdat iemand mij laatst de beste tip van het jaar gaf! De oplossing van ons eeuwig terugkerende scheer-ellende komt van Philips en heeft een beetje de vorm van een kleine föhn met mooie ronde vormen. De zogenaamde Philips Lumea ligt door de ergonomische vorm heerlijk in de hand. Het ziet er misschien een beetje vreemd uit en je zal het misschien niet geloven, maar dit ontharingsapparaat dat gebruik maakt van IPL (lichtflitsjes) is compleet PIJNLOOS. Hoe te wauw is dat?!! 

Een gladde haarvrije huid door (IPL) Intense Pulsed Light

Een zijdezachte huid zonder ongewenste haartjes was nog nooit zo gemakkelijk als met IPL. IPL (Intense Pulsed Light) is een bewezen technologie die in professionele schoonheidssalons al jarenlang wordt gebruikt om een gladde, haarvrije huid te bereiken. En nu komt het mooie, je kun dit nu dankzij de Philips Lumea veilig en doeltreffend bij jou thuis gebruiken! Philips heeft, in samenwerking met vooraanstaande dermatologen, 10 jaar lang onderzoek gedaan en de technologie zo aangepast, dat het product nu veilig door iedereen te gebruiken is.
 
Maandenlang haarvrije huid met de Philips Lumea

Maandenlang een zijdezachte huid

Het ideaal van vrijwel iedere vrouw is toch wel een blijvend gladde huid, met zo weinig mogelijk inspanning. En dat is precies wat de Philips Lumea beloofd! Na de eerste 4 behandelingen, die stipt om de twee weken herhaald moeten worden, hoef je 4 tot 8 weken niet meer om te kijken naar je bikinilijn, oksels, benen en zelfs gezichtsbeharing! Hier willen we meer van weten, of niet meiden?!

Wat doet de Philips Lumea?

Met korte, pijnloze flitsjes brengt dit ontharingsapparaat je haarzakjes in slaap (zoals Doornroosje hihi). Het gevolg is dat daardoor de haartjes tijdelijk niet meer verder kunnen groeien en vallen zelfs uit! Okee, dit is wat we willen, ga door ga door! De haartjes komen dus niet meer terug, nada noppes stoppels dus. Pas na ongeveer 2 maanden moet je de behandeling herhalen en kan je er vervolgens weer maanden tegen. De haartjes komen trouwens ook niet meer terug als stoppeltjes, maar als zachte kleine haartjes, die zelfs wat lichter uit kunnen vallen als je geluk hebt. Zelfs de haartjes op je bovenlip kan je er mee behandelen, daarvoor wordt een speciaal (kleiner) opzetstuk meegeleverd.

Hoe werkt dit ontharingsapparaat precies?

Voordat je begint moet je zorgen dat je het te behandelen gebied goed scheert/harst of epileert. Daarna laat je de Philips Lumea heel eenvoudig over je huid glijden terwijl het lichtflitsjes afgeeft. Je hoeft hem dus niet steeds na iedere flits te verplaatsen. Doordat het apparaat draadloos is heb je ook geen hinder van snoeren. Een echte pro is ook dat het apparaat supersimpel in gebruik is. Eigenlijk is hij al startklaar als je hem uit de verpakking haalt. De zachte lichtpulsen die naar de haarwortel geflitst worden, zorgen vervolgens voor een langdurig zijdezachte huid. Door deze behandeling te herhalen, blijft je huid ook zacht en glad. De tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van hoe snel je haar terugkomt, maar over het algemeen komt dit neer op tussen de 4-8 weken. Wat een enorme verbetering op het reguliere scheren is, waarbij je vaak al om de 1 of 2 dagen opnieuw aan de bak moet.
 
Maandenlang haarvrije huid met de Philips Lumea

6 redenen waarom de Lumea je geld dubbel en dwars waard is

Ok, wij zijn enthousiast! Alleen het prijsje staat wat tegen. Maar is het ook niet zo, dat we juist uiteindelijk geld besparen, doordat we nooit meer scheermesjes, scheerschuim, hars etc. etc. hoeven te kopen? Jiehaaa! Nooit meer! Stel je eens voor hoeveel je dat scheelt aan geld en gangetjes naar de drogist? Nog niet helemaal om? Dan ben je dat met de volgende redenen zeker weten wel:
 
  • Snel en glad resultaat
Philips Lumea verwijdert haartjes voor maandenlang een zijdezacht resultaat. Het resultaat is zichtbaar binnen 8 weken. 
 
  • 5 Intensiteitsstanden
Philips Lumea heeft 5 standen voor een zachte, maar efficiënte behandeling van verschillende huid- en haartypen. 
 
  • Voldoet aan jouw specifieke wensen
Binnen de Philips Lumea range zijn modellen beschikbaar die voldoen aan ieders wensen. Zo heb je bijvoorbeeld de Lumea SC2009/00 met een speciaal precisieopzetstuk voor je bikinilijn! Wil je weten welke het beste bij jouw wensen past, kijk dan snel op wehkamp.nl.
 
  • Pijnloos en makkelijk in gebruik
Philips Lumea is veilig, snel en kan op elk moment gebruikt worden (behalve direct na het zonnen). Je hoeft geen afspraken meer te maken met de schoonheidssalon.
 
  • Geen extra kosten en bespaart tevens veel geld
De aankoopprijs van Philips Lumea is tegelijkertijd de definitieve prijs. Lumea werkt zonder gel of andere hulpmiddelen. Daarbij hoef je de lamp nooit te vervangen, zodat er geen extra bijkomende kosten zijn. Bovendien scheelt het je veel geld, wat je anders jarenlang aan ontharingsmiddelen had moeten uitgeven. Enne.. denk eens aan al die tijd die het je bespaart doordat je nooit meer in de winkel hoeft te zoeken!
 
  • Veilig te gebruiken
Philips Lumea is ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen. Lumea voldoet aan de strengste wetgeving en is daarom veilig én doeltreffend. 
 
Eerlijk is eerlijk, er zijn ook een paar nadelen.. de prijs natuurlijk, maar ook dat de Philips Lumea niet werkt op blond, rood of grijs haar en niet geschikt is voor een zeer donkere huid. Het meest effectief is de Lumea op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar.
 

Schaf de Philips Lumea nu voordelig aan!

De Philips SC2007/00 Lumea Prestige is exclusief verkrijgbaar bij wehkamp.nl en op dit moment loopt er ook nog eens een fantastische cashback actie van € 40,- op dit ontharingsapparaat. Deze actie is geldig t/m 4 september 2016 dus wees er snel bij! Een unieke kans om te pakken dus, want naast dat de Lumea tot en met 29 september slechts 319 euro kost, betaal je nu met de extra cashback actie nog maar 279 euro! En wat ook zo fijn is, bestel je hem voor 23:00, dan heb je hem morgen al in huis. 

 
donderdag 25 augustus 2016
Roos
Philips Lumea, ontharingsapparaat, bikinilijn