Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Maak kennis met de tomboy style

 

Ben jij al bekend met de tomboy style? Deze stoere stijl biedt ontzettend veel mogelijkheden en zit heerlijk comfortabel. Een ripped jeans, een boyfriend jeans, hoedjes en leren jasjes zijn typische kledingitems binnen deze stijl. Naast het stoere aspect is er in deze stijl ook plaats voor vrouwelijke accenten en tintjes. Maak kennis met de tomboy style…

Tijd voor hoedjes en petten

Ben je jaloers op de pet van vriendlief en ben je ervan overtuigd dat deze jou veel beter staat? Gelijk heb je, want deze hoofddeksels passen perfect binnen de tomboy style! Deze accessoires geven een stoere touch aan je outfit en zijn daarnaast super geschikt om een bad hair day mee te bedekken. Naast petten kan je ook kiezen voor een classy hoed in stijlvol zwart of bruin.

Welke jeans trek je aan?

Op het gebied van fashion hebben we meer dan genoeg keuze om ons mee uit te leven. Wat dacht je van een boyfriend jeans, ripped jeans of skinny jeans? Deze laatste geeft een vrouwelijke touch en kan super stoer worden gemaakt met een oversized shirt en afgetrapte Nike’s of All Stars. Een high-waist boyfriend jeans kan je leuk combineren met een strakke cropped top. Al een jeans overall in je kast hangen? Ook deze broekvariant verdient aandacht binnen de tomboy stijl. Deze tuinbroek look-a-like is alweer lekker stoer en mag gedragen worden met een oversized shirt in lichte kleur. Hang een van de schouderbandjes los en het totaalplaatje is compleet! Dit kledingitem is tevens een goede kandidaat om te dragen naar een festival. Draag hem in combinatie met een cropped top of bandeau en jij bent klaar om te raven!

 

vrijdag 24 juni 2016
Jhemyla