Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Maak je lichaam bikiniklaar

Nu het zonnetje maar niet door wil komen, verlang je meer en meer naar een heerlijke strandvakantie op een zonnige locatie. Boek daarom meteen die last minute en kom alvast in de stemming door je voor te bereiden op de lichamelijke blootstelling in zwemkleding. Je lichaam heeft al die tijd verpakt gezeten onder een laag kleding en kan wel een opknapbeurt gebruiken. Je wilt er namelijk tip top uitzien in je favoriete zwemkleding.

Scrubben

Door je huid regelmatig te scrubben verwijder je gemakkelijk dode huidcellen, waardoor je huid gladder aanvoelt en vele malen gezonder oogt. Er zijn verschillende soorten scrubs waar je uit kunt kiezen. Voor je gezicht kun je het beste gaan voor een milde scrub omdat je huid daar wat dunner is. Voor de rest van je lichaam kies je een grove korrel om de dode huidcellen grondig te verwijderen. Heb je last van een droge huid, kies dan een scrub die zich speciaal op dit huidtype richt. Scrub je huid vlak voordat je je zwemkleding aantrekt en je in de zon gaat. Zo krijg je een egale bruine kleur en geniet je langer van een gebronsde huid. 
 

Ontharen 

In de winter heb je je misschien niet zo bekommerd om je lichaamsbeharing. Nu het weer tijd is om je zwemkleding uit de kast te halen wil je natuurlijk zo snel mogelijk af van die overtollige haartjes. Scheren is de makkelijkste methode, maar ook het minst effectief. Binnen een dag voel je de stoppeltjes al weer opkomen. Je kunt ook kiezen voor een ontharingscrème. Het meest langdurige effect bereik je natuurlijk door je lichaamshaar te harsen of te epileren, maar dit zijn gelijk ook de meest pijnlijke opties. 
 

Bruin tintje 

Door gebrek aan zon is je huid nog hartstikke wit. Wil jij er al voor het zonnen als een gebronsde godin uitzien in je zwemkleding? Schaf dan een goede zelfbruiner aan en smeer jezelf bruin. Je kunt natuurlijk ook een zonnebankkuurtje doen, maar maak er geen gewoonte van! Met een aantal bezoekjes heb je al een gezonde glow. 
 
 
 
Bron afbeelding: beautyblogjeanine.blogspot.nl
Bron afbeelding: invaliditeit.be

 

zaterdag 14 juli 2012
Mirjam
bikini, lichaamsverzorging