Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Maaji bikini collectie 2016

Maaji heeft zowel haar sport als zwemkledingcollectie al laten zien op de Miami Swim Fashion Week. En, wij kunnen je vertellen..... wat is de collectie gááf!! De collectie bestaat voornamelijk uit de kleuren groen, blauw, en roze en zit vol met organische en etnische prints. De prints zijn uniek en hebben heel subtiele details! De kleurencombinaties zijn prachtig en vrolijk. Wij vinden het té gek!

Met de trends van 2016!

Maaji heeft alle trends van 2016 prachtig in haar collectie verwerkt. Je ziet bikini’s en badpakken met heel sexy ‘cut-outs’ en doorkijkjes. Ook zien we de ‘cropped-top’ in de collectie van Maaji.  Deze komt helemaal in de mode in 2016 en staat ook nog eens super vrouwelijk! Andere ‘fabulous’ trends zien we ook terug in de collectie van Maaji, onder andere de bikinitop met mouwtjes en vlechtdetails. De bandjes van de badpakken en bikini’s van Maaji zijn bij elk zwemstuk wel weer anders. Dit maakt elke bikini of badpak uniek en geeft het net dat beetje extra!

 

 

Ook zien de strandshirts, kimono’s, rokken en strandjurkjes van Maaji er weer geweldig uit! Deze hebben eveneens mooie, subtiele printjes. De kleuren zijn mooi en de kleding zit heel sierlijk. Nu nog kiezen.. Wat draag jij het liefst over je zwemkleding naar het strand? 

 

Wil jij zelf ook wel graag de collectie met eigen ogen zien? Bekijk dan snel het onderstaande filmpje om de gehele catwalkshow te zien! Binnenkort hopen we de eerste bikini's 2016 van Maaji te kunnen laten zien.

 

 

 

 Veel kijk en shopplezier! 

 

 

donderdag 1 oktober 2015
Lisa Wolf
Maaji, bikini collectie, 2016