Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Litex Sportswear nieuw op Zwemkleding.nl

We hebben weer een nieuwe webshop op Zwemkleding.nl mogen verwelkomen! Vanaf nu is bij ons de prachtige badkleding van Litex Sportswear te bewonderen. Litex is een succesvol Tsjechisch sport-, badkleding en fashion merk en leverde al aan andere Europese landen. De introductie van het merk in o.a. Duitsland en Engeland was zo’n waanzinnig succes dat Litex nu ook een Nederlandse webshop heeft. En wat zijn wij daar blij mee!
 
 

Kwaliteit

Litex is een Europese fabrikant die al sinds 1991 de badkleding Litex Sportswear op de markt brengt. Door alle ervaring die in deze jaren is opgedaan, het gebruik van de nieuwste materialen en technieken, en door de productie grotendeels in eigen hand te houden, is deze badkleding van geweldige kwaliteit. En zeg nou zelf, niemand wil toch een bikini die na een paar keer dragen haar vorm en kleur al heeft verloren? Het motto van Litex is niet voor niets: Een hoogwaardige kwaliteit voor een leuke prijs! Omdat Litex overtuigd is van de kwaliteit van haar producten, geven ze drie jaar garantie! Een ongekende service voor badkleding.
 
litex_blauwe_bikini

Assortiment 

Litex heeft een enorm ruim assortiment. Van sportieve badpakken tot vrouwelijk bikini’s. Bovendien vind je hier de leukste strandjurkjes en accessoires, die je strandlook helemaal compleet maken! Maar niet alleen de dames zijn hier aan het juiste adres; voor de heren shop je hier de stoerste zwembroeken en –shorts,  voor de kinderen heb je een ruime keuze aan sportieve badkleding. Ideaal, in één keer geslaagd voor het hele gezin!

model_litex

Veelzijdigheid

Litex Sportswear is enorm veelzijdig. Van badkleding om in te sporten tot badmode om heerlijk in te relaxen of om mee over de boulevard te flaneren. Alles is te vinden bij dit merk! Je bent bij Litex ook aan het juiste adres wanneer je een maatje meer hebt en je comfortabel en elegant in badkleding wil voelen of wanneer tijdens de bijzondere periode van een zwangerschap lekker wil ontspannen in het water. Litex heeft ervoor gekozen in de presentatie van haar badkleding niet enkel modellen te gebruiken met maatje 34. Ze hebben een mix aan modellen die qua maatvoering een stuk beter passen bij de gemiddelde Nederlandse vrouw. Daar worden wij blij van…. 
 
Litex Sportswear grote maten

Win shoptegoed

Om jullie kennis te laten maken met de badmode van Litex Sportswear, mogen wij maar liefst € 70,- shoptegoed weggeven. Bekijk het assortiment van Litex Sportswear eens goed, laat ons weten wat jouw favoriete product is en maak zo kans op gratis shoppen. Kijk voor meer informatie hierover op onze Facebook pagina!
 
vrijdag 5 juni 2015
Jinke