Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like & Win een gezellig dagje zwembad!

De buitenzwembaden zijn weer gesloten, de temperatuur is gedaald en het buitenzwemmen is nu echt gebeurd. Maar gelukkig zijn er in Nederland talloze gezellige en mooie binnenzwembaden. Omdat zwemmen natuurlijk één van de leukste sporten en vrijetijdsbestedingen is, geven wij vier kaartjes weg voor een zwembad naar keuze!

 

Zet je zwemtas maar vast klaar, want als je onze pagina liked op Facebook maak je kans op deze leuke prijs. We geven vier kaartjes weg, ter waarde van maximaal €40,00, voor een zwembad naar keuze in heel Nederland. Want wat is er nou gezelliger dan een dagje zwemmen met je hele gezin of met je vrienden?

 

 

Ga je voor een subtropisch zwembad, een gewoon binnenzwembad, een zwembad met bubbelbad of sauna? In heel Nederland is er genoeg keuze uit verschillende zwembaden. Een paradijs met 10 glijbanen of een paradijs met een sauna en een bubbelbad, de keuze is helemaal aan jou. Een dagje zwembad is naast hartstikke leuk ook nog eens heel actief en gezond. In het water ben je namelijk constant in beweging en bovendien worden je spieren bijna niet belast. Hierdoor kan je heerlijk ontspannen en is de kans op blessures heel klein.

 

Grijp je kans op Facebook!

 

 

 

 

dinsdag 16 oktober 2012
Claudia
Zwembad