Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share & win Zwembadplekken Strandfestival

 

Ben jij een festival ganger? Hou je van artiesten als Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, JURK!, Gers Pardoel, Acda en de Munnik, Nielson of the Originals? En wil je wel met een heerlijke cocktail in een zwembad op het podium vlakbij je favoriete artiest vertoeven? Lees dan snel verder hoe jij kans maakt op 2 zwembadplekken op het podium bij Strandfestival ZAND!

 

Zwemkleding.nl is ook aanwezig op Strandfestival ZAND op 24 augustus! In samenwerking met het strandfestival is ervoor gezorgd dat er een heus zwembad op het podium staat. Het zou natuurlijk erg leuk zijn als jij samen met je vriend(in) een plekje in het zwembad vlakbij je favoriete artiest kan bemachtigen.

 

 

Like, share & win Zwembadplekken

Het festival raakt zo langzamerhand bijna uitverkocht. Als het even gezellig en net zo warm wordt als tijdens het vorige festival is zo'n plekje in een verkoelend zwembad natuurlijk niet verkeerd. Wij morgen maar liefst 25 mensen blij maken met twee zwembadplekken. Dus heb jij zelf al een geldig entreebewijs en wil je kans maken op twee zwembadplekken op het podium tijdens het optreden van je favoriete artiest ga dan naar onze Facebook pagina.

 

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is: liken, sharen en je vriend(in) te taggen met wie je graag in het zwembad wil plonsen. Hoe meer vrienden van jou meedoen, hoe meer kans jullie uiteindelijk maken. De actie loopt tot donderdag 11 juli 2013.

 

Zien we jou terug in het zwembad?

 

 

 

Wie mag er een half uur tijdens het optreden van zijn of haar favoriete artiest in het zwembad op het podium vertoeven onder het genot van een heerljke cocktail? Onderstaande personen winnen 2 kaartjes voor het zwembad, mits ze zelf beschikken over een geldig entreebewijs. Gefeliciteerd!

 

Als je gewonnen hebt, stuur dan uiterlijk donderdag 18 juli een mail naar info@zwemkleding.nl. Dan verzamelen we jullie gegevens welke we aan de organisatie van Strandfestival ZAND zullen doorgeven. 

 

Sanne Heitkamp

Jose Rikken

Paulien Rutten

Mylene de Gruijl

Etienne Gommel

Karlijn Peijen

Annemarie Wolbers

Mirjam den Hengst

Debbie Staijen

Soes van der Zee

Fabienne Ehrhardt – Kukenheim

Karlein van der Zwam

Asha Tensen

Arnold Hohensteijn

Naomi Candel

Melissa Schuur

Soraya Vloet

Melisse de Mul

Quinn Driessen

Femke Hamilton

Liselotte van Aalst

Danielle van Steenhoven

Lindsay Manders

Linda Broekman

Jolanda de Vries

 

 

vrijdag 5 juli 2013
Claudia
Zwembad, Strandfestival ZAND