Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share & win 2x 50,- shoptegoed Hunkemoller

De perfecte stranddag begint bij een mooie bikini! Deze week maken jij en je vriendin kans op een prachtige nieuwe bikini. 

 

Hunkemöller is natuurlijk bij iedere vrouw wel bekend als een van de mooiste shops voor lingerie, nachtmode en badmode. Prachtige lingeriesetjes van goede kwaliteit die ook nog eens betaalbaar zijn! Naast mooie lingerie heeft Hunkemöller de meest bijzondere en mooie bikini’s en daarom mogen ze niet ontbreken op Zwemkleding.nl. Wij mogen van Hunkemöller twee keer een shoptegoed t.w.v. € 50,- weggeven! Lees meer op de speciale Like & Win pagina die exclusief voor onze fans beschikbaar is op onze facebookpagina.

 

 

 

Wil jij niet wachten met shoppen …. inmiddels is de sale gestart in de winkels van Hunkemöller en online. Geweldige aanbiedingen en kortingen tot wel 70%! Dat is nog eens leuk winkelen. Hunkemöller heeft sinds kort ook een geweldige blog met de laatste fashionnieuwtjes op gebied van lingerie en badmode.

 

Winnen?

Wij mogen aan jou en je vriendin een shoptegoed ter waarde van € 50,- van Hunkemöller weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op het shoptegoed is naar FaceBook gaan en deze actie liken en sharen en tag de vriendin met wie jij de prijs wil delen (@naam) om je winkans te vergroten. Dus waar wacht je nog op: like, share en WIN twee keer €50,- online shoptegoed bij Hunkemöller om samen met je vriendin heerlijk te shoppen.

 

 
 
De winnaars hebben de prijs inmiddels kunnen verzilveren!
dinsdag 18 juni 2013
Claudia
Bikini, hunkemoller, like & win