Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

LIke, share & win shoptegoed van Brunotti

Brunotti is een internationaal merk dat fantastische producten heeft op het gebied van boardsports. Het merk heeft een breed assortiment dat gaat van boards tot schoenen, tassen en prachtige zwemkleding. Van Brunotti mogen wij €75,- shoptegoed weggeven! Het enige dat jij hoeft te doen om kans te maken op deze fantastische prijs is naar Facebook gaan en deze actie liken en sharen.

 

 

Het merk Brunotti heeft verschillende collecties waaronder een kledingcollectie met functionele maar tegelijkertijd ook hele fashionable kleding. Het merk vindt de ‘Feeling good’ factor erg belangrijk en dat is terug te zien in de kleding. Ook de zwemkleding van het merk is gebouwd op dit principe. Voel je goed in de zwemkleding die je draagt door de geweldige kwaliteit en het modieuze uiterlijk.

Winnen?

Van Brunotti mogen we €75,- shoptegoed weggeven. Wil jij kansmaken op het shoptegoed van dit sportieve merk? Like en share de actie dan op Facebook en wie weet mag jij de €75,- spenderen aan een leuke sportieve outfit van Brunotti! Dus waar wacht je nog op, like, share en WIN! 

 

 

De winnaar van het shoptegoed van Brunotti is: Ina Jongsma. Gefeliciteerd! Stuur ons een berichtje via facebook en we laten je weten hoe je je prijs kunt verzilveren.

 

dinsdag 25 juni 2013
Claudia
Brunotti, bikini, zwemshort