Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share & win Strandfestival Zand

Nu het lekkere weer alweer in aantocht is, hebben wij ons een beetje verdiept in de festivals die allemaal gaan plaatsvinden deze zomer. De leukste die we hebben gespot is Strandfestival ZAND. Een ongelooflijk leuk festival en raad eens …..? In het podium is een zwembad geplaatst, hetgeen mogelijk is gemaakt door Zwemkleding.nl! 

Wat kun jij winnen?

Wij stellen 2 kaarten voor dit festival beschikbaar (t.w.v. € 80,-) voor jou en je partner of vriend(in).  Met de kaarten mogen jullie tevens een half uur plaatsnemen in het zwembad middenin het podium: gewoon NAAST jouw favoriete artiest! Dus like, share & win deze kaarten voor dit Strandfestival!

 

Op dit geweldige festival zullen verschillende Nederlandse top artiesten te vinden zijn. Op het strand van Almere zullen Guus Meeuwis, BLØF, Racoon, Nielson, Acda en de Munnik, JURK!, Gers Pardoel en The Originals optreden. Hoe gaaf zou het zijn als jij hier gewoon bij bent de 24ste? Het is al de zesde keer dat dit festival gehouden wordt, en ALLE voorgaande edities waren volledig uitverkocht! 

 

 

Alle geweldige artiesten van Nederland in één festival stoppen is natuurlijk al een kunstje op zich. Maar tijdens het beluisteren en natuurlijk hard meezingen met een artiest en in een zwembad zitten VLAKBIJ JOUW FAVORIETE ARTIEST? Dat is helemaal bijzonder! Met deze kaarten kan jij samen met je partner of vriend(in) een half uur plaatsnemen in het zwembad in het podium, waardoor je praktisch naast jouw favoriete artiest zit! En als je ’s avonds geen zin hebt om terug te gaan, kun je, als je er snel bij bent, ook nog overnachten op de “ZAND Camping”.  

 

Wij zijn helemaal ondersteboven van Strandfestival ZAND en daarom geven we twee voorste vak kaarten weg, misschien wel aan JOU! Dus even snel liken en sharen en wie weet ben jij van de zomer te vinden op het leukste festival van Nederland! 

 

In week 18 zullen de we bekend maken wie de winnaar is van de twee kaarten met bijbehorende zwembadplekken voor Strandfestival Zand!

 

 

De winnaar van deze like, share & win actie is geworden: Eveline Legius. Gefeliciteerd met deze prijs! Je mag met twee personen naar het strandfestival en tijdens een optreden plaatsnemen in het zwembad op het podium. We hopen dat je ons wilt laten weten hoe het is geweest op het strandfestival. Stuur even een mail naar info@zwemkleding.nl dan laten we je weten hoe e.e.a. verloopt.

 

dinsdag 23 april 2013
Claudia
Strandfestival Zand, Almere