Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share & win prachtige bikini naar keuze

Sinterklaas is nog maar net het land uit, maar wij zijn al bezig met de cadeaus voor onder de kerstboom. Wij mogen namelijk een prachtige bikini van Chilla weggeven. We weten allemaal dat een bikini van Chilla niet zo maar een bikini is. Door middel van de meest prachtige stoffen en de mooiste details zijn de bikini’s in de webshop van Chilla een lust voor het oog. Wie wil zo’n cadeau nu niet onder de kerstboom hebben liggen?

 

Klaar voor 2014!

Een bikini van Chilla onder de kerstboom, wie wil zo'n cadeau nou niet?. De bikini’s zijn allemaal even prachtig, mooi en schitterend. Niet alleen omdat de merken die Chilla verkoopt gebruik maken van de beste materialen, maar vooral omdat het assortiment van Chilla bestaat uit bikini’s die ánders zijn. Niet simpel, niet saai, maar aangekleed met de mooiste details, toffe prints en bijzondere materialen ben jij met een bikini van Chilla onder je kerstboom al helemaal klaar voor de zomer van 2014.

 

 

Merken van Chilla

Chilla is een grote webshop met onder meer de merken het favoriete merk Phax maar ook Ondademar, Despi, Pily Q, Luli Fama, Maaji, Garotas en Kiby’s. Deze merken hebben de meest exclusieve bikini’s, dus jij bent met een bikini van één van deze merken zeker de eyecatcher van het strand!

 

Like, Share & WIN!

Om deze bikini te winnen hoef je maar drie stappen te volgen. Stap 1: ga naar Facebook. Stap 2: Like onze actie. Stap 3: Share met je vrienden. Wie weet ben jij nog voor de kerst de gelukkige eigenaar van één van de prachtige bikini’s van Chilla. Dus: waar wacht je nog op? Vier een heerlijke kerst met een prachtig cadeau!  

 

 

De actie duurt t/m maandag 16 december 2013. Als onze FB pagina dan 1308 of meer likes heeft (50 meer dan voor deze actie) zullen we op 17 december 2013 een winnaar bekend maken. 

vrijdag 6 december 2013
Claudia
Bikini, Chilla, Phax