Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share & win een bikini van Chilla

Chilla is een geweldige webshop waar je keus hebt uit vele prachtige bikini’s. Of je nu op zoek bent naar een schattige, sexy of chique bikini, Chilla heeft het allemaal. Wij mogen namens Chilla een bikini naar keuze weggeven aan een van onze bezoekers/volgers! Dus like en share de actie op Facebook en WIN een geweldige bikini naar keuze van Chilla!

 

Merken

Chilla verkoopt verschillende exclusieve merken badmode. Zo hebben ze onder andere het stoere en exotische merk Phax, het Latijns-Amerikaanse badmodemerk Garotas met goed betaalbare badmode en het schattige en vrolijke merk Cosita Linda. Zo biedt Chilla wel 10 verschillende exclusieve merken bikini’s aan en deze zijn ook allemaal terug te vinden op onze website. Dus even lekker in je luie stoel je vergapen aan al die prachtige bikini's. Ik zou er wel raad mee weten......heb jij er al één uitgezocht?

 

Winactie

Met deze winactie hoef je alleen maar even naar Facebook te surfen, de actie te delen en je maakt al kans op deze prachtige prijs van Chilla! 

 

Deze actie in samenwerking met Chilla.nl was een groot succes. Inmiddels kunnen wij de winnaar bekend maken. Cynthia Girjasing gefeliciteerd! Jij mag een bikini naar keuze uitzoeken bij Chilla.nl. Als je ons een mail met je adresgegevens stuurt op info@zwemkleding.nl, kunnen we het verder afhandelen. Voor niet winnaars, niet getreurd, op dit moment is er een exclusieve kortingscode van 15% op alle badmode van Chilla en zullen we aan het eind van het seizoen nog een keer zo'n spectaculaire actie met Chilla opzetten!

 

woensdag 15 mei 2013
Claudia
Bikini, Chilla, Phax, Garotas