Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share & win 75,- euro shoptegoed Livera

Livera is een van de meest bekende lingeriewinkels in Nederland. Met meer dan 100 winkels hier in Nederland en een paar in het buitenland en een online webshop is Livera een grote aanbieder op het gebied van lingerie en nachtmode en badmode. Van deze webshop mogen wij twee keer shoptegoed weggeven ter waarde van €75,-! 

 

Livera heeft meer dan 100 winkels hier in Nederland, twee vestigingen in Duitsland en één vestiging op Curaçao en natuurlijk mag de webshop niet ontbreken. In elke winkel kan je terecht voor persoonlijk advies. Tegenwoordig kun je ook online shoppen bij Livera en ook hier krijg je online advies over jouw juiste BH maat en nog veel meer.

 

 

De collecties van Livera zijn heel erg wisselend en gevarieerd. Daarom is er dus altijd wel iets voor iedereen bij. De collecties bestaan uit lingerie-, nacht- en badmode van haar eigen merk, maar ook van verschillende andere merken als Esprit, After Eden, Triumph, Sapph en Sunflair. 

 

Winnen?

Op de prachtige en goed betaalbare badmode van Livera zijn wij helemaal stapelgek. We mogen van Livera twee keer shoptegoed ter waarde van €75,- weggeven! Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op dit shoptegoed is naar FaceBook gaan, deze actie liken en sharen en even je vrienden taggen zodat zij ook kans maken,  en wie weet ben jij volgende week gelukkige eigenaar van dit shoptegoed!

 

dinsdag 2 juli 2013
Claudia
Bikini, livera, like & win