Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share & win een Lingadore bikini

Als je gek bent op ongelofelijk mooie bikini’s (wie niet?) dan moet je NU opletten! Wij geven namelijk twee fantastisch mooie bikini’s van LingaDore weg. Dus like, share en maak kans op een van deze stijlvolle bikini’s! 

 

 

 

Dit jaar hebben wij het assortiment van onze eigen webshop uitgebreidt met de ontzettend leuke collecties van LingaDore. Het merk heeft mooie, modieuze bikini’s. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, zijn de LingaDore bikini’s ook nog eens van een ongelofelijke kwaliteit. De bikini’s van LingaDore hebben altijd een mooie pasvorm en zijn ook nog eens betaalbaar.

 

Omdat het merk nieuw is in ons assortiment geven wij nu twee bikini’s van LingaDore weg. Het enige dat je hoeft te doen is liken & sharen op Facebook en jij maakt kans op een van deze super stylish bikini’s. Zo kun je weer helemaal voor de dag komen van de zomer en ben je een echte eyecatcher. Dus, waar wacht je nog op? Like, share & geef aan welke Lingadore bikini jij wilt winnen! 

 

In week 17 zullen we de winnaars bekend maken.

 

 

De twee winnaressen van een mooie LingaDore bikini naar keuze zijn geworden: Peggy van den Berg en Marit Nijssen. Gefeliciteerd met jullie mooie prijs! Als je een e-mail stuurt naar info@zwemkleding.nl dan ontvangen jullie meer informatie. 

 

vrijdag 12 april 2013
Claudia
Bikini, Lingadore