Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Like, share en steun het goede doel!

Als je kind ernstig ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het ziekenhuisbed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn de Ronald McDonald Huizen onmisbaar.

 

In juni wordt jaarlijks de HomeRide georganiseerd. Dit is een 500 kilometer lange wielertocht waarbij in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht gefietst wordt: dag en nacht langs acht Ronald McDonald Huizen. Iedereen die hieraan meedoet kan zich laten sponsoren en al het geld komt ten goede aan de Ronald McDonald Huizen.

 

 

Zwemkleding.nl en haar bezoekers genieten niet alleen van zon, zee en strand, maar doen ook graag iets voor het goede doel! Daarom doneren wij de gehele maand maart voor elke nieuwe facebook like € 0,50 aan de fietsers die meedoen aan de Homeride, hetgeen geheel ten goede komt aan het Ronald McDonald Kinderfonds. 

 

Zwemkleding.nl draagt ieder ziek kind en hun ouders een warm hart toe, u ook? Like onze facebookpagina en share dit met al uw vrienden en laten we zorgen voor zoveel mogelijk geld* voor de Ronald McDonald Huizen. U steunt hiermee niet alleen het goede doel, maar maakt ook nog eens kans op een mooie bikini!

 

 

* Zwemkleding.nl sponsort de HomeRide met € 0,50 voor iedere nieuwe like met een maximum van  € 500,-.

maandag 4 maart 2013
Claudia
Ronald McDonalds huizen