Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Liever warme zomer dan koude winter...

Als het aan ons Nederlanders ligt krijgen we ieder jaar een heerlijk warme zomer. Als Nederlanders mochten kiezen, kozen we toch voor een lekkere warme zomer in plaats van een koude winter. Drie kwart van de Nederlanders wil een zelfde zomer als het afgelopen jaar.

 

 

Dit blijkt uit onderzoek van de Staatsloterij onder een grote groep Nederlanders. De Telegraaf  zegt: “Als men voor de keuze wordt gesteld dan wenst ruim driekwart eenzelfde zomer als in het afgelopen jaar, terwijl 22% kiest voor een koude winter met een Elfstedentocht in 2014.” Ook wij van Zwemkleding.nl kiezen voor een lekkere warme zomer. Want, wat is er nu beter dan genieten op het strand in je zomerse, stijlvolle bikini met een heerlijke cocktail?

 

Wij kijken al uit naar de zomer van 2014, vol met mooie modetrends en prachtige bikini’s, maar vooral vol lekker weer! Genieten van een lekker warm zonnetje die je huid een prachtig kleurtje geeft. Wij hebben er zin in! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de badmodewereld? Houd dan onze blog de komende tijd goed in de gaten! Zo ga jij fashionable de warme zomer van 2014 tegemoet! 

 

zaterdag 28 december 2013
Esther
Warme zomer, Koude winter, Onderzoek, Nederlanders