Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Leuke zomerbezigheid: Pimp je bikini!

Nu het vakantie is, gaat iedereen lekker weg op vakantie. Ben jij de enige die in Nederland achterblijft? Of ben je bang dat je je gaat vervelen op vakantie? Wij hebben de ideale oplossing voor verveling: pimp je eigen bikini! Het is heel erg leuk om te doen en als het af is, heb jij een bikini die helemaal bij je past!

 

 

Het pimpen van een bikini is een heel leuke en eigenlijk ook vrij makkelijke bezigheid. Je hebt er een aantal dingen voor nodig, die staan in het boodschappenlijstje hierboven. Uiteraard heb je een naald en draad nodig. Zorg ervoor dat je goed garen koopt (dit kan je vinden bij een stoffenwinkel in jouw woonplaats). Daarnaast heb je ook nog een schaar nodig om de draad mee door te knippen. Een stofschaar werkt hiervoor het beste (misschien heeft je moeder er nog één in de kast liggen!).

 

Koop leuke decoratie voor op je bikini (dit kan je overal vandaan halen, bij een hobbywinkel, maar ook bij de Xenos en Action verkopen ze vaak leuke decoraties). Deze decoratie mag je helemaal zelf uitzoeken. De enige vereiste is dat er een gaatje in de decoratie zit, zodat je hem vast kunt zetten. Je kan ook gaan voor een leuke lint die je langs de bikini vastzet, dit is wel iets lastiger om te doen! En last but not least, een leuke bikini in jouw maat. Dit kan van alles zijn. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar effen, zodat je hem leuk op je eigen manier kan versieren.

 

Als je het boodschappenlijstje hebt afgewerkt, kan je beginnen aan het opleuken van de bikini. Ik zal het proces uitleggen aan de hand van een aantal stappen: 

 

Stap 1: Pak de bikini, de naald en draad en de decoratiesteentjes. 

Stap 2: Doe een stukje draad door de naald en bepaal waar je het eerste kraaltje of steentje wilt hebben.

Stap 3: Hecht het draadje aan de achterkant van de bikini vast en steek het draadje naar de voorkant. Maak vervolgens het kraaltje goed vast aan de bikini, zodat hij er niet af zal vallen.

Stap 4: Doe dit verder met de rest van de kraaltjes, steentjes of lovertjes totdat je het voldoende vindt.

 

Met een gepersonaliseerde bikini ben jij helemaal hot op het strand! Die van mij is erg leuk geworden (zie afbeelding!). Hoe ziet die van jou eruit? Deel je foto met ons op Facebook

 

zondag 21 juli 2013
Esther
Bikini, decoratie, effen bikini, oppimpen