Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Leuke strandlakens

Voor een dagje strand is een badlaken een onmisbaar item. U kunt er heerlijk op zonnebaden, maar u kunt zich er ook mee afdrogen. Indien u uit de (koude) zee komt, functioneert een badlaken ook goed om u mee op te warmen. Natuurlijk kan een badlaken ook handig zijn als u wilt zonnebaden in eigen tuin of wat dacht u van een dagje zwembad?

 

De strandlakens zijn er in verschillende soorten en maten. Vooral de maat kan een belangrijk aspect zijn als u er mee op het strand wilt gaan liggen. Je wilt tenslotte niet net ingesmeerd half op het zand moeten liggen.

 

U kunt een badlaken kiezen aan de hand van mooie kleuren of u gaat liever voor een merk, dat kan natuurlijk ook. Er zijn geen trends op het gebied van badlakens, maar één ding is wel belangrijk en dat is: KLEUR! Laat zien dat u de zomer in uw bol heeft met een mooi, gekleurd strandlaken.

 

V.l.n.r.: Pip €39,95; Cottonfield €34,95; Essenza €29,95; Bijenkorf Home €29,95; V&D €18,71; Paul Frank €22,50; Hello Kitty €19,95; Wehkamp €19,95; C&A €12,-.

 

Tot slot nog enkele tips:

  • Maak op het strand een bultje van zand en leg uw badlaken hier overheen. U heeft zo een hoofdkussen, dat verbetert de comfort.
  • Rol uw natte zwemkleding in het badlaken, indien u vertrekt. Uw tas zal zo niet nat worden, aangezien het vocht in het badlaken zal gaan zitten.

 

maandag 20 juni 2011
Bertine
Strandlaken, badlaken