Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Leuke badkleding vinden is moeilijk!

Volgens onderzoek blijkt de helft van de vrouwen het moeilijk te vinden om leuke en goed zittende zwemkleding te vinden. Het onderzoek, gedaan onder 1.009 vrouwen van 18 jaar en ouder, geeft aan dat 18 procent van de dames niet blij is met hoe ze eruit ziet in bikini of badpak. Dat een bikini of badpak over het algemeen weinig verhullend is, werkt zeker niet mee. Alhoewel voor die dames een tankini een goed alternatief is.

Afslankend badpak

Een badpak waarin we slanker lijken, spreekt 45 procent van de ondervraagde vrouwen wel aan. Dat kan een badpak zijn met speciale accenten op de taille of met speciale strepen aan de zijkant, zodat we slanker lijken.  Ook veel donker gekleurde badpakken worden gekozen om die reden. Vooral zwarte badpakken zijn daarom heel populair.

 

 

Tot slot koopt een derde van de vrouwen elk jaar een nieuwe bikini of badpak. Zij volgen de laatste trends of hun figuur is zo veranderd dat ze wel op zoek moeten naar nieuwe badkleding. Gemiddeld geven zij, per seizoen, 33 euro uit aan hun badkleding.

 

Vind jij het ook zo lastig om een badpak of bikini uit te zoeken? Kies dan een aanbieder waarbij je geen verzend- en retourkosten hoeft te betalen. Zo kan je meerdere modellen, kleuren en maten bestellen en gewoon rustig thuis een mooi model uitkiezen. Hoe beter je bikini of badpak zit, hoe mooier je jezelf voelt! En laten we eerlijk zijn, dat willen we allemaal wel!

woensdag 15 juni 2011
Barbara
badkleding, zwemkleding, dames