Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Let's go black

Zwart, één van de weinige kleuren die de komende jaren niet uit het modebeeld zal verdwijnen. De kleur staat namelijk bij vrijwel iedereen goed, is flatteus en door zijn populariteit kun je hier járen meer door! 
 
 
Mode verandert door de jaren heen maar zwart blijft altijd aanwezig. Het belangrijkste voorbeeld hiervan is wel LBD, the Little Black Dress. Hiermee kom je altijd stijlvol en classy voor de dag.
 

Voordelen zwarte badmode

Hoewel het vast niet als eerste in je op zou komen heeft zwart in badmode hetzelfde effect. Daarnaast heeft het nog wat voordelen die je over de streep kunnen trekken om dit jaar te kiezen voor een zwarte, stijlvolle en tijdloze zwemoutfit.
 
Eén van de grote voordelen van het dragen van zwarte badkleding is dat het optisch gezien lichaamsdelen kleiner maakt, waar lichte kleuren als wit juist vergroten. Bij iemand met bredere heupen zal een zwart broekje dus een positief en flatteus effect hebben. je kunt je voorstellen dat dit natuurlijk ook geldt voor de bovenstukjes die een grote boezem optisch zullen verkleinen. Dus wanneer je hier issues mee hebt, is een keuze voor een zwarte bikini of een zwart badpak een hele goede optie. Je hebt natuurlijk de effen zwarte badmode maar ook heel veel leuke bikini's en badpakken met een print of juist in zwart met wit of andere toch vrolijke kleurtjes.
 
Daarnaast staat zwart fantastisch bij zowel de blanke als de gebruinde huid. Bij de blanke huid geeft het contrast met zwarte zwemkleding de drager een klassieke uitstraling. De gebruinde huid lijkt bij het dragen van zwarte zwemkleding nog dieper gebruind.
 
Zwarte badkleding is niet aan mode onderhevig. Zwart is zoals algemeen bekend tijdloos! Net zoals iedere vrouw minimaal één LBD in de kast zou moeten hebben hangen, vinden wij dat ook zwarte zwemkleding niet in jouw garderobe mag ontbreken!
 
woensdag 18 mei 2016
Jinke
black, zwart, stijlvol, tijdloos