Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Lascana.nl nieuw op Zwemkleding.nl

”It’s a womans’world” – hét motto van het merk LASCANA. Powervrouwen, modeliefhebbers en ervaren dames moeten zich comfortabel in badkleding voelen vindt het populaire merk van OTTO. Kijk, en daarom zijn we zo dol op Lascana en verdient het dubbel en dwars als winkel een plek op zwemkleding.nl! 

 

Lascana.nl nieuw op Zwemkleding.nl

Slanker in een bikini of badpak van Lascana

Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding schittert Lascana ook met trendy bikini’s, tankini’s en badpakken die je slanker laten lijken. Vrouwen heb je in alle soorten en maten en aan elke vrouw is gedacht. Of je nu kiest voor een mooi badpak met geïntegreerde riemen of een bikini met voorgevormde cups: een perfecte pasvorm is altijd verzekerd in deze modellen. De bijpassende strandjurken in felle kleurencombinaties maken je look helemaal af.

 

   

Instant gevoel van rust en geluk

Het geluid van de golven, het warme zand onder je voeten, de geur van zonnebrandcrème op je huid en zeemeeuwen in de lucht garanderen je een instant gevoel van rust en geluk. Met de juiste strandkleding is je dag op het strand al helemaal perfect en om nooit meer te vergeten. Je kan het zo gek niet bedenken of het merk heeft het in huis: strandjurken, shirts en tunieken, shorts en broeken, rokken en pareo’s, jumpsuits…alle badmode is van een uitstekende kwaliteit en de zwemkleding is gemaakt van hoogwaardige synthetische stof die snel droogt na het zwemmen en zelfs niet door UV-straling vervaagt. Kijk, that’s how we like it!

 

  

 
Badmode in grote maten

Ook dames met een maatje meer kunnen hun hart ophalen, want Lascana.nl heeft een groot eigentijds assortiment in grote maten van diverse merken. Corrigerend powermateriaal met steunende voorpanden voor een plattere buik en zwemkleding die perfect probleemzones verbergt en modelleert voor een slanker silhouet. Lascana weet als geen ander waar jij je prettig en zelfverzekerd in voelt

 

   

Huidige mixkini trends

Lascana.nl heeft de mooiste mixkini’s van de populairste merken zoals Adidas Performance, Sunseeker, Buffalo en natuurlijk Lascana. Het leukste aan de mixkini is dat je er heerlijk op los kunt mix & matchen! Jij kiest zelf het ontwerp bikini, het patroon, de kleuren en het materiaal. Werkelijk niks is te gek. Mix and match bikini’s zorgen ervoor dat je eindeloze vrijheid hebt in het kiezen van een bikini. Je kunt zelfs kiezen voor verschillende maten in je bovenstukje en slipje. Kies bijvoorbeeld een maat XS als bikinibroekje en je bovenstukje in maat M: super fijn!

 

     

 

Neem snel een kijkje bij de Lascana badmode! Enne…pssstt..als je snel bent kan je nog profiteren van gratis verzending.

 

 
dinsdag 11 april 2017
Roos
Lascana.nl, webshop, zwemkleding, badmode, nieuw