Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Lascana badmode collectie 2016 vol nieuwe trends

De Lascana badcollectie 2016 zit boordevol prachtige zwemkleding volgens de laatste trends. De nieuwste collectie van Lascana bestaat uit bikini’s, tankini’s, badpakken, heren zwemshorts en overige badmode met grafische patronen, polka dot dessins, tribal en paisley prints en topjes en broekjes in trendy kleuren om volop te kunnen mix and matchen. Kortom, Lascana 2016 biedt alle mogelijkheden om de juiste outfit te vinden om heerlijk mee te paraderen langs de waterkant.
 
Lascana badmode collectie 2016 vol nieuwe trends

Lascana collectie 2016 bevat mooie strandoutfits

De uitgebreide collectie van Lascana 2016 bestaat ook uit jumpsuits, strandtruien, strandshirts, strandbroeken en strandjurkjes die perfect te matchen zijn met de overige zwemkleding. Denk maar eens aan een mooie zwarte tankini top die je prachtig en stylish kunt combineren met een zwart met witte strandbroek. Bikinitopjes, badpakken en tankini topjes zijn allang niet meer alleen voor in het water, maar worden meer en meer ook bij avondkleding gedragen of bijvoorbeeld als topje boven een zwierig rokje.
 
Lascana badmode collectie 2016 vol nieuwe trends mix and match strandbroek tankini top

Stel je eigen stijl samen met de Lascana mix-kini 

Mix-kini van Lascana is de favoriet onder de bikini’s in 2016. Stel zelf je favoriete Lascana bikini samen en bepaal je eigen stijl! Je bent dankzij de mix-kini lijn van Lascana verzekerd van een bikini waarin jij zelfverzekerd kan liggen zonnen, zwemmen of flaneren. De klassieke en stijlvolle mix-kini slips kan je eindeloos combineren met de bikini tops en daarmee kleed jij je waarin je het beste voelt afhankelijk van je stemming. Tribal print design topjes komen adembenemend mooi tot hun recht met een zwart egale bottom of doe eens iets gedurfds en combineer een etno-look bikini broekje met een tankini top met grafische print. Niets is te gek deze zomer en de collectie van Lascana zorgt er in 2016 voor dat jij je naar hartelust uit kan leven op je eigen stijl. Bewonderende ogen zijn gegarandeerd!
 
Lascana badmode collectie 2016 vol nieuwe trends mix-kini mix-and-match
Zin om zelf eens te neuzen tussen al het moois wat Lascana te bieden heeft? Bekijk de prachtige badmodecollectie 2016 van Lascana nu op onze site. Veel shop plezier!
 
zaterdag 16 april 2016
Roos