Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nieuw Nederlands bikini merk: Lagoen!

Lagoen is een Nederlands bikinimerk dat nog maar net bestaat! De naam Lagoen komt van het woord ‘Lagoon’. Lagune, in het Nederlands, is een ondiep meer aan de kust. Een lagune is een soort meer dat van de zee wordt afgesloten door bijvoorbeeld een zandbank of koraalrif. Het merk is namelijk geïnspireerd geraakt door de prachtige stranden en meren over de hele wereld!

Kwaliteit en echte vakmanschap

Het nieuwe Nederlands bikinimerk, is trots op haar Nederlandse roots. Alle producten van Lagoen zijn allemaal ontworpen in Nederland. Met veel passie ontwerpen ze iedere dag weer prachtige en comfortabele producten. Juist, omdat badkleding zo weinig verhult, is een goede pasvorm, waar je je zeker comfortabel in moet voelen, uiterst belangrijk! En hoe weet je nou of een vrouw zich goed voelt in haar badkleding? Precies, badkleding testen met  Nederlandse vrouwen. Dit heet nou echte vakmanschap! Zo staat Lagoen ook voor kwaliteit, en vindt het uiterst belangrijk om met de juiste materialen te werken. En dat niet alleen, alles wordt milieubewust gemaakt. En om deze redenen, kan Lagoen natuurlijk niet achterblijven op Zwemkleding.nl! Wij zijn zo blij met dit nieuwe Nederlands bikinimerk....
 

Mix & match

Wat dit merk juist zo uniek maakt, is dat je bij Lagoen badkleding met elkaar kunt combineren! Zo kun jij je eigen stijl creëren. Je kunt zelf uitkiezen wat jij wilt, hoe jouw bikini er uit komt te zien! Wil je een bikinibroekje met kralen of vind jij het juist hartstikke leuk om een bikinibroekje te dragen met een grote strik op de heup? Alles kan! Ook de keus uit bikinitopjes is groot. Je kunt kiezen uit een triangelbikini met kralen, een halterbikini met strik of uit een bandeaubikini met een strik en kralen. En dit allemaal in verschillende kleuren! Ook de strikken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en extra bij te stellen om er zo met één bikini iedere dag weer anders uit te zien. Zo voel jij je heerlijk in jouw bikini en kun je onbezorgd genieten van een prachtige stranddag.
 

Win een bikiniset van Lagoen naar keus

Ben jij geïnteresseerd geraakt in dit bikinimerk en wil jij wel eens een bikinisetje proberen van Lagoen? Dan heb jij bij deze de kans om een bikinisetje te mogen winnen! Wij mogen namelijk, namens Lagoen, twee bikinisetjes naar keuze weggeven! Laat weten welke bikini jij wilt winnen. Laat je het ons weten op onze Facebookpagina? Wij zijn hartstikke benieuwd voor welke bikini jij gaat!
 
 
maandag 18 mei 2015
Lisa
Lagoen, Nederlands bikinimerk, bikini, mix & match